Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Raspisani izbori za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije

OSS – IZBORNI KONGRES 2022.

Odbojkaški savez Srbije raspisao je danas (petak, 4. novembar) izbore za predsednika OSS, u skladu sa Statutom Odbojkaškog saveza Srbije.

Vanredna, izborna Skupština Odbojkaškog saveza Srbije održaće se u nedelju, 13. novembra od 14.00 časova u hotelu “M” u Beogradu, Bulevar Oslobođenja 56a.

 

Uslovi kandidature za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije:

-    Kandidatura za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije sprovodi se po članovima 31. i 37, stav 2, Statuta Odbojkaškog saveza Srbije, kao i po članovima 29. i 30. Poslovnika o radu Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije.

-    Kandidat za Predsednika Odbojkaškog saveza Srbije mora da ispunjava i uslove iz člana 33. Zakona o sportu Republike Srbije, u suprotnom će se kandidatura smatrati nevažećom.

-    Kandidatura se podnosi u skladu sa članom 31. Statuta Odbojkaškog saveza Srbije, a najkasnije tri dana pre održavanja vanredne izborne Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije.

 

Predlog kandidature za predsednika OSS članovi Skupštine OSS dostavljaju Ivanu Kneževiću, generalnom sekretaru OSS, putem elektronske pošte (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) najkasnije do srede, 9. novembra do 14.00 časova.

 

oss5

  • novembar 4, 2022
  • 872
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga