Serbian flagcirilicalatinica

Galerija fotografija

Galerija najlepših fotografija sa finalnog turnira projekta Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom "Trofej Odbojkica", koji je održan 9. juna 2024. godine u Kruševcu.
Galerija fotografija sa ceremonije dodele medalja nakon finalnih utakmica 59. i 58. Kupa Srbije u obe konkurencije. 
Galerija fotografija sa finalne utakmice 58. Kupa Srbije u konkurenciji seniorki između TENT-a iz Obrenovca i Jedinstva iz Stare Pazove, koja je 25.02.2024. godine odigrana u Obrenovcu.
Galerija fotografija sa finalne utakmice 59. Kupa Srbije u konkurenciji seniora između Vojvodine iz Novog Sada i Mladog radnika iz Požarevca, koja je 25.02.2024. godine odigrana u Obrenovcu.
Galerija najlepših fotografija sa drugog turnira novog projekta Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom "Trofej Odbojkica", koji je održan 18. februara 2024. godine u Gornjem Milanovcu.
Galerija najlepših fotografija sa drugog turnira novog projekta Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom "Trofej Odbojkica", koji je održan 28. januara 2024. godine u Obrenovcu.
Najlepše fotografije sa tradicionalnog Novogodišnjeg koktela Odbojkaškog saveza Srbije, koji je 27.12.2023. održan u beogradskom hotelu "Crown plaza".
Galerija najlepših fotografija sa prvog turnira novog projekta Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom "Odbojkica", koji je održan 16. decembra 2023. godine u Knjaževcu.
Galerija fotografija sa finalne utakmice EP 2023. između Srbije i Turske, u kojoj su seniorke Srbije osvojile treću srebrnu medalju na Evropskim prvenstvima.
Strana 1 od 6

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga