Serbian flagcirilicalatinica
Image

O PROJEKTU

Odbojkaški savez Srbije uz podršku regionalnih odbojkaških saveza pokrenuo je akciju besplatnih škola odbojke za dečake "Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ" na teritoriji cele Republike Srbije. 

Odbojkaški savez Srbije kao organizator obezbeđuje svakom detetu komplet opremu za trening, isplatu naknade za rad trenera i naknadu troškova zakupa prostora za treniranje. 

Projekat „Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ “ ima za cilj povećanje broja dečaka najranijeg uzrasta koji se aktivno bave odbojkom, razvijanje odbojkaških veština u ranoj dobi i promovisanje sportskih vrednosti i nadahnuća za bavljenje sportom.

Promocija odbojke na osnovnom nivou postala je jedan od prioriteta koje je postavilo rukovodstvo Odbojkaškog saveza Srbije, a implementacija projekta besplatne škole odbojke pod sloganom " Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ "  je ključna za postizanje ovog strateškog cilja. 

Projekat besplatne škole odbojke, " Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ " u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije je naišao na veliko interesovanje i prihvatanje, i od samog starta  projektom je obuhvaćeno preko 1700 dečaka u 45 gradova širom Srbije, sa tendencijom daljeg rasta. 

U ovoj školskoj godini 600 dečaka uzrasta do 14 godina starosti u 27 gradova širom Srbije učestvuje u radu besplatnih škola odbojke u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije.

Želja nam je da na najbolji mogući način promovišemo aktivnosti projekta da roditelji prepoznaju značaj ove ideje u zdravstvenom i finansijskom smislu a deca uživaju u sportskom odrastanju.

U sklopu svojih programskih aktivnosti vezanih za projekat besplatnih škola odbojke "Odbojka zove - MOJ PRVI SMEČ" planirano je  i održavanje letnjeg edukativnog kampa za sve učesnike u projektu.

Odbojkaški savez Srbije 

  • Terazije 35/II, 11103 Beograd
  • Telefon: +381 11 3231357
  • Mobilni: +381 60 8516633
  • mojprvismec@ossrb.org 
  • Ponedeljak - petak  10:00 - 16:00
Image

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga