Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

„Ziđin“ i OSS potpisali ugovor o donatorstvu

OSS – KOMPANIJA “SRBIJA ZIĐIN KOPER”

Đen Siming, generalni direktor kompanije „Srbija Ziđin Koper“ i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, potpisali su u Boru Ugovor o donatorstvu. Ugovorom je precizirano da je 300 000 evra donacije predviđeno za nagradu ženskoj seniorskoj reprezentaciji Srbije za osvojenu zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu.

 

 

Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije u kojoj su bili Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, Dejan Bojović, sportski direktor OSS, Dimitrije Pušić, koordinator za sponzorstva i tim menadžer ženske seniorske reprezentacije Srbije, Bojana Bogićević Dukić, koordinator za beach – volley i Stefan Vasiljević, menažer terena OSS.

 

 

Delegaciju OSS u sedištu kompanije u Boru su dočekali Đen Siming, generalni direktor kompanije „Srbija Ziđin Koper“ i Džejson Džang, zamenik generalnog direktora kompanije „Srbija Ziđin Koper“ i direktor kancelarije „Ziđin Majning Grupe“ u Beogradu.

 

 

Delegacija OSS je čelnicima Kompanije poklonila dresove Tijane Bošković i lopte sa potpisima svih odbojkašica i članova stručnog štaba osvajača zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Holandiji.

Delegacija Odbojkaškog saveza Srbije je tokom posete Boru posetila i najveći rudnik u sastavu „Srbija Ziđin Koper“, površinski kop „Veliki Krivelj“, kao i najmoderniju flotaciju rudnika „Čukaru Peki“.

 

  • novembar 3, 2022
  • 1140
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga