Serbian flagcirilicalatinica

Projekat: Moj prvi smeč

Projekat "Moj prvi smeč" Odbojkaškog saveza Srbije dovodi u sredine širom naše zemlje besplatne škole odbojke za dečake uzrasta do 14 godina

65 budućih odbojkaša iz Velikog Gradišta, Smedereva i Petrovca na Mlavi na testiranju na Srebrnom jezeru

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

U Hali sportova na Srebrnom jezeru održano je jednodnevno savetovanje i trening za učesnike projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, uz saradnju sa Odbojkaškim savezom Braničevsko – Podunavskog okruga.

 

mps11

 

Na testiranju i treningu je bilo 65  budućih odbojkaša iz Petrovca na Mlavi, Smedereva i Velikog Gradišta.

 

 

Zoran Olajić, menadžer projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, predstsavio je polaznicima organizaciju projetka, dok je prof. dr Mithat Blagajac, stručni saradnik OSS za oblast fizičke pripreme, održao predavanje na temu „Značaj i neophodnost optimalne pripreme organizma mladih odbojkaša za uspešnu realizaciju programa sportskog treninga“.

Prof. dr Goran Nešić, stručni saradnik za metodiku obuke tehničkih elemenata, održao je predavanje na temu „Karakteristike i osnove metodike srpske škole odbojke“.

 

 

Praktični deo prezentacije „Model treninga za dečake u ranoj fazi usvajanja motorne veštine u odbojci“, pripremili su Miloš Stojićević iz Petrovca na Mlavi i Predrag Bošković iz Smedereva, dok je Dejan Milanović iz Velikog Gradišta predstavio primere sadržaja poligona prepreka za razvoj motoričkih sposobnosti, koji se mogu koristiti u radu sa mlađim kategorijama u odbojci.

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“ sprovodi OSS od oktobra 2020, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS, a planirana je realizacija na celoj teritoriji Republike Srbije.

 

  • februar 20, 2024
  • 682
Објављено у Moj prvi smeč
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga