Serbian flagcirilicalatinica

Beach-Volley

U beach – volley 4 medalje za Srbiju u 2022.

BEACH – VOLLEY U 2022.

Srpski reprezentativci u beach – volley osvojili su u 2022. četiri medalje: 2 zlatne, 1 srebrnu i 1 bronzanu. Đorđe Klašnić i Lazar Kolarić osvojili su zlatne medalje i titulu pobednika Balkanskog prvenstva 2022. u beach – volley u seniorskoj konkurenciji u Balikesiru, kao i zlatne medalje na FIVB Pro Beach Tour Futures turniru u Balikesiru. Nataša Čikuc i Nađa Čikuc su osvojile titulu vicešampiona i srebrne medalje, a Jana Jovanović i Ivona Golić su zauzele treće mesto i osvojile bronzane medalje na Balkanskom prenvstvu 2022. za igračice do 20 godina u Rumuniji.

bbl9

bvr

 

Sofija Marjanović i Milica Balać su zauzele 33, a Lazar Zubović i Pavle Bugarčić 37. na EP 2022. u beach – volley za igračice i igrače do 18 godina u Lutrakiju, u Grčkoj.

Nataša i Nađa Čikuc i Strahinja Đogić i Andrija Tomić zauzeli su 29. mesta na EP 2022. u beach – volley za igračice i igrače do 20 godina (rođeni 2003. i mlađi) u Izmiru, u Turskoj.

Nataša i Nađa Čikuc i Marko Makarić i Uroš Muškinja zauzeli su 17. mesta na EP 2022. u beach – volley za igračice i igrače do 22 godine u Vlisingenu i Bilthovenu u Holandiji.

Aleksa Šapetić i Uroš Arambašić su zauzeli sedmo mesto u muškoj konkurenciji na Balkanskom prvenstvu 2022. u beach – volley za igračice i igrače do 20 godina (rođeni 2002. i mlađi) u Sigetuu Marmetieiju, u Rumuniji.

Vukašin Rajković i Marko Makarić su zauzeli 9. mesto na Balkanskom prvenstvu 2022. u beach – volley u seniorskoj konkurenciji u Balikesiru, u Turskoj.

  • novembar 4, 2022
  • 1479
Објављено у Beach-Volley
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Сродни чланци

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga