Serbian flagcirilicalatinica

Vesti

Чланци поређани по датуму: april 2022

Galerija fotografija sa početka priprema za Ligu nacija 2022. godine, u konkurenciji seniora. 

Објављено у Galerija fotografija

Galerija fotografija iz Vrnjačke Banje, gde je od 21. do 23. aprila održana II runda kvalifikacija za EP 2022. godine u konkurenciji kadeta. 

Објављено у Galerija fotografija

57. “MAJSKI TURNIR” – TROFEJ BEOGRADA 2021.

57. „Majski turnir“, turnir gradskih omladinskih reprezentacija – Trofej Beograda 2022. odigraće se od 30. aprila do 2. maja u dvorani „Žarkovo“, SC „Voždovac“ na Banjici, hali Fakulteta sporta i fikzičkog vaspitanja i sali Četvrte beogradske gimnazije. U kadetskom uzrastu, na turniru će igrati 12 ekipa u ženskoj (2005. i mlađe) i 10 ekipa u muškoj konkurenciji (2004. i mlađi) iz Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije. U pionirskom uzrastu će na turniru učestvovati 12 ekipa u ženskoj (2007. i mlađe) i 8 ekipa u muškoj konkurenciji (2006. i mlađi) iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske, Severne Makedonije i Srbije.

Објављено у Vesti iz regiona

SENIORKE – IV LIGA NACIJA 2022.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, vicešampion Evrope i trećeplasirana sa Olimpijskih igara u Tokiju, igraće u IV Ligi nacija 2022. u Ankari, Braziliji i Kalgariju. Tokom prve sedmice (od 31. maja do 5. juna) Srbija će u Ankari prvo igrati protiv Belgije (sreda, 1. jun – 14.30 časova po našem vremenu). Srbija će drugi meč odigrati protiv Tajlanda (četvrtak, 2. jun – 12.00), a treći protiv Bugarske (petak, 3. jun – 12.00). Četvrtu utakmicu u Ankari Srbija će odigrati protiv Holandije (nedelja, 5. jun – 15.00). U Ankari će još igrati Turska, Italija i Kina.

Објављено у Liga nacija

Galerija fotografija iz Uba, gde je od 7. do 9. aprila održana II runda  kvalifikacija za EP 2022. godine u konkurenciji juniora. 

Објављено у Galerija fotografija

Galerija fotografija sa četvrte utakmice finalne plej-of serije Banka Poštanska štedionica Superlige, u kojoj su odbojkaši Vojvodine NS seme po šeti put u nizu postali šampioni.

Објављено у Galerija fotografija

Galerija fotografija sa odlučujuće utakmice finalne plej-of serije Banka Poštanska štedionica Superlige, u kojoj su odbojkašice Crvene zvezde osvojile titulu šampiona savladavši domaći Ub.

Објављено у Galerija fotografija

Galerija fotografija sa ceremonije dodele medalja nakon finala Kupa Srbije u Lajkovcu 2022. godine.

Објављено у Galerija fotografija

Galerija fotografija sa završnice Kupa Srbije 2022. u Lajkovcu, gde su odbojkašice Crvene zvezde osvojile titulu pobednika savladavši Železničar iz Lajkovca.

Објављено у Galerija fotografija

Galerija fotografija sa završnice Kupa Srbije 2022. u Lajkovcu, gde su odbojkaši Partizana Sokerbet osvojili titulu, pobedivši Mladi radnik iz Požarevca sa 3:1.

Објављено у Galerija fotografija
Strana 1 od 8

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga