Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz regiona

57. „Majski turnir“ ovog vikenda u Beogradu

57. “MAJSKI TURNIR” – TROFEJ BEOGRADA 2021.

57. „Majski turnir“, turnir gradskih omladinskih reprezentacija – Trofej Beograda 2022. odigraće se od 30. aprila do 2. maja u dvorani „Žarkovo“, SC „Voždovac“ na Banjici, hali Fakulteta sporta i fikzičkog vaspitanja i sali Četvrte beogradske gimnazije. U kadetskom uzrastu, na turniru će igrati 12 ekipa u ženskoj (2005. i mlađe) i 10 ekipa u muškoj konkurenciji (2004. i mlađi) iz Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije. U pionirskom uzrastu će na turniru učestvovati 12 ekipa u ženskoj (2007. i mlađe) i 8 ekipa u muškoj konkurenciji (2006. i mlađi) iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske, Severne Makedonije i Srbije.

Tradicionalni turnir gradskih omladinskih reprezentacija će se odigrati u organizaciji Odbojkaškog savez Beograda, pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

U konkurenciji kadetkinja igraće Kosovska Mitrovica, Obrenovac, Bar (Crna Gora), Tivat (Crna Gora), Strumica (Severna Makedonija), Stara Pazova, Šabac, Novi Sad, Zagreb (Hrvatska), Beograd 1, Beograd 2 i ženska pionirska reprezentacija Srbije.

U konkurenciji kadeta igraće Zagreb (Hrvatska), Kraljevo, Zrenjanin, Leskovac, Kosovska Mitrovica, Novi Sad, Požarevac, Beograd 1, Beograd 2 i muška pionirska reprezentacija Srbije.

Finale u konkurenciji kadetkinja odigraće se u ponedeljak, 2. maja od 12.30 časova, a meč za treće mesto od 9.00 časova u SC “Voždovac”.

Kadeti će finale odigrati u ponedeljak, 2. maja od 15.00 časova, a meč za treće mesto od 10.30 časova u SC “Voždovac”.

U konkurenciji pionirki igraće Kosovska Mitorvica, Ub, Klek, Novi Sad, Kragujevac, Kragujevac 1977, Brčko (Bosna i Hercegovina), Polovdiv (Bugarska), Strumica (Severna Makedonija), Podgorica (Crna Gora), Beograd 1 i Beograd 2.

U konkurenciji pionira igraće Bavanište, Požarevac, Valjevo, Novi Sad, Starčevo, Topola, Beograd 1 i Beograd 2.

Finale u konkurenciji pionirki odigraće se u ponedeljak, 2. maja od 10.50 časova, a meč za treće mesto od 9.30 časova u dvorani „Žarkovo“

Pioniri će finale odigrati u ponedeljak, 2. maja od 10.50 časova, a meč za treće mesto od 9.30 časova u dvorani „Žarkovo“.

Direktan prenos poslednjeg dana turnira iz SC „Voždovac“, možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu Odbojkaškog saveza Srbije.  

Više informacija na: http://www.osb.org.rs/

mt

  • april 29, 2022
  • 3427
Објављено у Vesti iz regiona
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga