Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz regiona

Održan prolećni odbojkaški kamp "Aleksandrovac 2023"

Međuokružni odbojkaški savez Raško-Rasinskog okruga od 07.04. do 14.04.2023. godine uspešno sprovodi osmi reprezentativni odbojkaški kamp “ALEKSANDROVAC 2023”, drugi po redu u 2023. godini.

U težnji da se dodadno afirmiše i pupularizuje muška odbojka, ovog puta učesnici kampa  su samo dečaci pionirskog uzrasta. Ukupno 20 dečaka iz Kraljeva, Kruševca, Trstenika i drugih mesta Raško–Rasinskog regiona usavršava odbojkašku tehniku pod nadzorom poznatog odbojkaškg trenera Radeta Veličkovića iz Velikog Gradišta.

U MOOSRO veruju da će uz  disciplinovan i stručan rad trenera dečaci značajno napredovati na odbojkaškom planu i svoja pozitivna iskustva preneti porodici i saigračima u svojim matičnim klubovima.

Kamp Aleksandrovac2023

 

Treba istaći izvanredne uslove smeštaja, sportske hale, ishrane i ostale sadržaje Doma učenika "Sveti Trifun" u Aleksandrovcu. Kamp je i ovog puta bio potpuno besplatan za dečake, tako su da polaznici kampa mogli potuno da se posvete odbojci i lepo međusobno druže.

MOOSRRO se zahvaljuje svim saradnicima i partnerima u ostvarenju realizacije kampa, a u godinama koje dolaze ističu da će, naravno, nastaviti sa organizcijom kampa, sve u cilju promocije odbojkaškog sporta.

  • april 13, 2023
  • 757
Објављено у Vesti iz regiona
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga