Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

„Dan Škode“ na terenima SC „Olimp“

OSS – DAN ŠKODE

Na bazenu i terenima SC “Olimp” održan je “Dan Škode”, uz podršku Odbojkaškog saveza Srbije. Celodnevno druženje na popularnom gradskom kupalištu upotpunio je veliki broj zanimljivih sadržaja i aktivacija u organizaciji OSS i Škode, a centralni događaj je bio turnir u odbojci na pesku, u muškoj konkurenciji, na kojem je učestvovalo 8 ekipa.

ds11

Prvo mesto na turniru osvojili su Nikola Anđelić i Nenad Tatić, koji su pored zlatnih medalja #OVOJENAŠAIGRA dobili i ček na 30 000 dinara, kao i promotivni paket Škode i godišnje porodične propusnice za bazene Olimpa.

Drugo mesto, srebrne medalje, ček na 20.000 dinara i promotivni paket Škode pripalo je paru Srđan Medan/Raško Jovanović, dok su treće mesto osvojili Miloš Krsteski i Đorđe Šljivančanin, koji su uz medalje dobili ček na 10.000 dinara i promotivni paket Škode.

Utešnu nagradu u vidu promotivnog paketa Škode za četvrto mesto dobio je par Aleksandar Ilić/Martin Lekar.

Nagrade pobednicima uručili su Aleksandra Đokić, direktor marketinga Škode, i Boško Popović, direktor bazena Olimp.

U zanimljivom i neizvesnom finalu, Anđelić i Tatić su savladali Medana i Jovanovića sa 2:1 u setovima.

Kao i prošle subote, na manifestaciji koja je održana na Trgu republike, specijalni gost Odbojkaškog saveza Srbije bio je tiktoker Aleksandar Mojić, poznatiji kao Mojke, koji je učestvovao na turniru u odbojci na pesku i proveo dan u druženju i igri sa mnogobrojnom decom na bazenima Olimpa, koja se nisu odvajala od njega.

Štand Odbojkaškog saveza Srbije bio je izuzetno posećen tokom celog dana. Na njemu su posetioci mogli da se informišu o predstojećem Evropskom prvenstvu za odbojkašice, ali i da dobiju lepe poklone OSS i Škode, u vidu majica, dresova, lopti, šolja i privezaka.

Specijalnu nagradu, dres Milene Rašić, uručili smo našoj paraolimpijki, Danijeli Jovanović, koja je uživala sa nama na bazenima Sportskog centra Zvezdara.

I ovog puta sa nama su bile devojčice iz plesne grupe “Fly”, koje su svojim fanstastičnim koreografijama ulepšale i ovaj događaj.

Nakon izuzetno posećenog događaja, sa kojeg su svi poneli samo lepe utiske, nastavak druženja je zakazan za 13. avgust, kada će se pored otvorenog turnira u muškoj konkurenciji održati i mini-turnir na kojem će učestvovati naše vrhunske odbojkašice na pesku.

  • jul 26, 2021
  • 414
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  Lukoil in line Eng correct color WEB 01
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga