Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Humanost i promocija odbojke na Trgu republike

OSS – #OVOJENAŠAIGRA

Odbojkaški savez Srbije, u saradnji sa Bankom Poštanskom štedionicom, generalnim sponzorom OSS, i kompanijama PEAK, Škoda, Vrnjci i Telekom Srbija, partnerima OSS, i uz učešće i podršku humanitarne fondacije “Budi human”, organizovao je danas dosad najveću promociju odbojke na Trgu republike u Beogradu pod nazivom „Ovo je naša igra“. Program je počeo u 13.00 časova, a zvaničan deo bio je predviđen za period od 19.00 do 22.00 časa. Nažalost, kiša je sprečila da se promocija održi do kraja, ali nije uspela da pokvari raspoloženje posetilaca.

ni18

Odbojkaški savez Srbije organizovao je veliki broj atrakcija za sve koji su svojim prisustvom ulepšali današnji program. Svi koji vole odbojku imali su priliku da oprobaju svoje odbojkaške veštine i da saznaju sve o ovom sportu i o Evropskom prvenstvu koje se od 19. avgusta do 4. septembra održava u beogradskoj „Štark areni“.

Naš poznati karikaturista, Marko Somborac, tvorac naših Viber stikera, crtao je portrete posetilaca, a oni su zauzvrat slali humanitarne SMS-ove na 3030.

Takođe, u saradnji sa našim tehničkim partnerom, kompanijom PEAK, postavljena je zvanična prodavnica PEAK-a i OSS-a, gde su posetioci mogli da dobiju odbojkaške dresove, promotivne majice i šolje, kao i odbojkaške lopte, takođe po ceni određenog broja humanitarnih SMS poruka.

Organizovana su i dva turnira u mini – odbojci, na kojima su učestvovali Crvena zvezda, TENT, Volleyland, As, DIF akademija 1 i 2, Lucky Star i Novi Beograd. Prvo mesto zauzela je ekipa DIF akademije 2 i njima su uručene zlatne medalje. Drugo mesto pripalo je DIF akademiji 1, treće Crvenoj zvezdi,  četvrto mesto zauzela je ekipa TENT-a iz Obrenovca. Svima njima uručene su srebrne medalje. Najbolji pojedinci sa današnjeg humanitarnog turnira osvojili su vredne poklone u vidu dresova naših reprezentativaca. Kao najbolji izdvojili su se Teodora Vranić, Mila Sakić, Luka Mirković i Nina Knežević.

Uz gosta-voditelja Deju Krunića, autora humanitarne emisije “Reč na reč, koja je danas proslavila jubilej od preko 110 živih emitovanja na Instagramu i di-džeja Dalibora Uhrika, sa nama su bile i devojčice i dečaci iz plesne grupe “Fly”, koji su izvodili lepe scenske koreografije.

Posetioci su na velikom video-bimu imali priliku da prate polufinale Svetskog prvenstva za juniorke, u kojem je Srbija igrala sa Holandijom. Juniorke Srbije plasirale su se u finala Svetskog prvenstva, na veliko oduševljenje svih posetioca današnje promocije.

Najvažnije od svega je činjenica da je na današnjoj humanitarnoj promociji prikupljeno više od 100.000 dinara, koji su namenjeni za decu kojima je pomoć preko potrebna – ZA VASILIJEV KORAK (1039 NA 3030), ZA FILIPOV ŽIVOT (699 NA 3030), DA STEFAN POBEDI OPAKU BOLEST (1057 NA 3030), DA UROŠ POBEDI OPAKU BOLEST (1058 NA 3030).

ni2

Do početka Evropskog prvenstva, Odbojkaški savez Srbije organizovaće još nekoliko manifestacija o kojima će svi biti obavešteni putem zvaničnog sajta i društvenih mreža OSSRB-a.

ni1

  • jul 17, 2021
  • 192
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  Lukoil in line Eng correct color WEB 01
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga