Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Redovna Skupština OSS održana u Novom Sadu

OSS – REDOVNA SKUPŠTINA

U novosadskom hotelu Park danas je održana redovna Skupština Odbojkaškog saveza Srbije. Sednici je prisustvovalo 46 od 50 delegata. Sednici Skupštine OSS prisustvovali su Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Ognjen Cvjetićanin, većnik za sport i omladinu Grada Novog Sada, Dragoljub Zbiljić, predsednik UO OK Vojvodina NS seme, Mario Đuran, pomoćnik ministra za sport u Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske i Milutin Popović, predsednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske.

ssr

Delegate Skupštine OSS pozdravili su Ognjen Cvjetićanin, većnik za sport i omladinu Grada Novog Sada i Zoran Gajić, predsednik OSS.

Pre početka rada, delegati Skupštine OSS su minutom ćutanja odali poslednju počast svim članovima odbojkaške porodice, koji su preminuli u periodu između sednice dve Skupštine, od novembra 2020. do danas.

Na sednici Skupštine je usvojen izveštaj o radu OSS, razmatran je finansijski plan za 2021, doneta je odluka o dopunama i izmenama Statuta OSS, kao i odluka o osnivanju i sprovođenju prodaje sportske opreme i rekvizita u specijalizovanim prodavnicama (internet prodaja i web shop).

Zoran Gajić, predsednik OSS, informisao je delegate o novim informacijama u vezi sa Nacionalnim odbojkaškim centrom.

Izvršni odbor OSS doneo je odluku o izmeni sistema takmičenja za sezonu 2022/2023. u kojoj će Superliga imati po 12 ekipa, Prva liga po 12 ekipa, a 4 grupe Druge lige će imati od 8 do 12 ekipa.

 

Izjava Zorana Gajića

 

 

oss5

  • jun 6, 2021
  • 2291
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga