Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

U subotu tradicionalni Međunarodni Street Volley turnir u Apatinu uz podršku festivala "Trofej Odbojkica"!

Odbojkaški klub “Apatin” i ove godine će biti organizator Međunarodnog Street Volley turnira u Apatinu, uz prisustvo i podršku festivala za decu “Trofej Odbojkica”. Ovaj praznik odbojke biće održan u centru Apatina, u ulici Srpskih vladara i na Trgu Nikole Tesle, u subotu, 1. juna, a početak manifestacije je zakazan za 10 sati.

 

Organizatori iz OK Apatin navode da će učešće uzeti dečaci i devojčice, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015. godište i mlađi.

Tradicionalni Međunarodni Street Volley turnir svake godine u Apatinu ugosti preko 1.500 takmičara, a prethodne tri godine na turniru je bilo više od 400 ekipa, sa oko 2.500 učesnika.

Apatin1

Turnir će se održati na 35 terena za mini odbojku, a deca će i pauzama između mečeva moći da se fotografišu sa trofejom koje su naše najbolje odbojkašice osvojile na Svetskom prvenstvu 2022. godine, oni najveštiji će osvojiti dresove reprezentacije Srbije u okviru “Odbojkica izazova”, a tu će biti i “Odbojkica prodavnica” za sve koji žele da sa ove manifestacije ponesu neki odbojkaški suvenir.

Za prve tri ekipe u svim kategorijama i na svim terenima obezbeđene su medalje, pehari, kao i pojedinačne nagrade.

Apatin2

Matija Milanović, igrač Vojvodine, promoter je Stret Volley turnira Apatin 2024.

Street volley turnir u Apatinu predstavlja međunarodni ulični turnir u mini odbojci, koji ima za cilj da doprinese razvoju odbojke, stvaranju uslova za aktivnije učešće mladih u sportu, kao i uključivanju mlade populacije u sportske aktivnosti u slobodno vreme, kroz afirmaciju sportskog i takmičarskog duha.

Pomoć i podršku pri realizaciji turnira dali su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Odbojkaški savezi Srbije i Vojvodine, Sportski savez opštine Apatin i  Cvetex sportska oprema Beograd.

 

Apatin2024 logo

  • maj 29, 2024
  • 1103
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga