Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Đula Mešter i dr Đula Begelj potpisali Memorandum o saradnji

OSS – OFM

Zoran Gajić, ministar sporta u Vladi Republike Srbije, primio je danas u Palati Srbija delegaciju iz Mađarske koju je predvodio dr Adam Šmit, državni sekretar za sport Mađarske, a u delegaciji su bili Jožef Mađar, ambasador Mađarske u Srbiji, i dr Đula Begelj, predsednik Odbojkaške federacije Mađarske.

 

hu3

 

Pored ministra Gajića u delegaciji Ministarstva sporta bili su Marko Kešelj, državni sekretar za sport, Jovan Knežević, šef kabineta i Uroš Pribićević, pomoćnik ministra – rukovodilac Sektora za međunarodnu saradnju i evropske integracije.

Sastanku su prisustvovali Đula Mešter, predsednik OSS, i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS.

Na sastanku je razgovarano o bilateralno – tehničkoj saradnji Srbije i Mađarske, da bi potom Đula Mešter, predsednik OSS i Đula Begelj, predsednik Odbojkaške federacije Mađarske svečano potpisali Memorandum o saradnji dva Saveza, kojom se zapravo nastavlja izvanredna saradnja, koja je do sada krunisana zajedničkom organizacijom prvenstva Evrope za pionirke 2023, a produžiće se novim zajedničkim akcijama.

 

hu6

hu5

hu4

 

Planirano je organizovanje trenerskih seminara, kao i saradnja mlađih reprezentativnih selekcija, klubova, organizacija trening kampova, prijateljskih utakmica i turnira. Čelnici dva Saveza su razmatrali mogućnosti zajedničke organizacije takmičenja pod okriljem CEV i FIVB.

 

hu8

hu7

hu2

 

  • januar 31, 2024
  • 388
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga