Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Trofej Odbojkica u nedelju, 28. januara, u Obrenovcu!

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže u Obrenovac!

 
Inovativni koncept “Odbojkica”, za decu uzrasta od 10 do 12 godina, koji je krenuo u decembru iz Knjaževca, gde se preko 300 mališana iz cele Srbije družilo, igralo mini-odbojku, zabavljalo u sportsko-rekreativnim izazovima i animiralo uz zabavne i edukativne sadržaje, pokazao se kao izvanredna ideja. 

Veliki broj klubova širom zemlje zainteresovan je za organizaciju ovog događaja, a deca sa oduševljenjem iščekuju priliku za druženje sa svojim vršnjacima.

U nedelju, 28. januara, od 12.00 časova, nova manifestacija biće organizovana u hali SKC “Obrenovac”, u Obrenovcu, a za učešće je već prijavljeno preko 500 dece iz klubova koji pripadaju regionalnim centrima Beograd, Valjevo, Kragujevac i Zaječar.

Mališani će igrati mini-odbojku na sedam terena, učestvovaće u arenama izazova gde će se pokazati u veštinama sa loptom i vežbama fizičke kulture, rešavaće zadatke primerene njihovom uzrastu u okviru naše “Odbojkica mozgalice”, slikaće se sa našim maskotama i trofejima u foto areni, upoznaće i maskote naših partnera iz Vodavode i dobiće specijalne nalepnice sa Vodavoda superherojima, a na štandu PEAK-a, zvaničnog proizvođača opreme svih odbojkaških selekcija Srbije, imaće prilike da se takmiče u igri memorije. 

Males Cvrle Odbojkica

Specijalne gošće na festivalu u Obrenovcu biće odbojkašice TENT-a, superligaša iz ovog grada, koje će se podružiti sa decom i uveličati događaj.

Svi učesnici će dobiti diplome, sakupljaće interesantne stikere za svoja postignuća, a najsrećniji i najveštiji će kućama poneti i lepe darove od kompanije PEAK i Odbojkaškog saveza Srbije. Određeni broj mališana će, takođe, imati prilike da dobije i svoj crtež, kao lepu uspomenu.

Odbojkaški savez Srbije poziva ljude koji vole sport, koji se bave radom sa decom, fizičkom kulturom ili obrazovanjem uopšte, da nam se pridruže na tribinama hale SKC “Obrenovac”. Ulaz je otvoren za sve. 

 

Odbojkica crtez

  • januar 26, 2024
  • 382
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Медије

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga