Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Odbojkaški savez Srbije poslao pismo Aleksandru Vučiću

ODBOJKAŠKI SAVEZ SRBIJE

Odbojkaški savez Srbije poslao je danas pismo Aleksandru Vučiću, predsedniku Republike Srbije.

 

ps1

 

U pismu se kaže:

“Uvaženi predsedniče, gospodine Vučiću,

dozvolite nam da u ime Odbojkaškog saveza Srbije, svih odbojkašica i odbojkaša, klubova i udruženja izrazimo nemerljivu zahvalnost koju Vam dugujemo za sve što ste poslednjih godina učinili za naš sport. Odbojka u Srbiji u poslednjih desetak godina uživa status kakav nikada pre toga nije imala.

Obraćamo Vam se ne samo kao instituciji predsednika Republike, već pre svega kao čoveku, velikom ljubitelju i poznavaocu sporta, koji je nebrojeno puta pokazao razumevanje za probleme sa kojima se susrećemo mi, sportski radnici, u nastojanjima da naše nacionalne selekcije, naši klubovi i sportisti, imaju najbolje moguće uslove za rad i obavljanje svojih aktivnosti.

U godini kada Odbojkaški savez Srbije obeležava jubilej „100 godina odbojke u Srbiji“, zahvaljujući isključivo Vašoj inicijativi, ubrzano se radi na izgradnji odbojkaškog trenažnog centra, koji će ispuniti san svih pređašnjih generacija.

Uveravamo Vas gospodine predsedniče da će Odbojkaški savez Srbije u ovoj Olimpijskoj godini, kao i uvek učiniti sve što je u njegovoj moći i nadležnosti na unapređenju odbojke, i dati sve od sebe da u svet pošaljemo slike koje će nas sve zajedno učiniti ponosnim.

Uvaženi gospodine predsedniče, obećavamo da ćemo ostati privrženi zajedničkom cilju, a to je dobrobit i uspeh Srbije na svim poljima.

Uz naše nabolje želje, još jednom Vam se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.” – stoji u pismu koje su potpisali Đula Mešter, predsednik OSS i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS.

 

ps2

  • januar 15, 2024
  • 1696
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(11 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga