Serbian flagcirilicalatinica

Vesti iz OSS

Održana „radionica“ na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja

OSS – PROJEKAT „SERVE“

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu održana je „radionica“ na temu „Upotreba digitalnih sredstava u treningu i balansiranje sportske karijere i obrazovanja“ u okviru projekta „SERVE“ (Smart Education Resources in Volleyball Environment – Odbojkaški obrazovni programi), dvogodišnjeg projekta (2022 – 2024.) koji sprovodi Odbojkaški savez Srbije u saradnji sa Odbojkaškim federacijama Bugarske i Hrvatske, Bugarskom nacionalnom sportskom akademijom i Univerzitetom u Beču.

 

Projekat se finansira kao program Evropske komisije „Erazmus+“ u oblasti sporta, a cilj projekta je promocija obrazovanja u sportu, kao i podsticanje dualne karijere sportista.

 

sf1

 

Predavači na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja bili su dr Goran Nešić, redovni profesor i dr Nikola Majstorović, docent, a u radu su učestvovali nekadašnji reprezentativci Bojan Janić i Novica Bjelica, kao i kadetski reprezentativac Ignjat Dopuđ. Janić je prvi trener, a Bjelica i Dopuđ igrači Partizan Efbeta.

„Radionici“ su prisustvovali treneri, igrači i studenti Fakluteta, koji su potom diskutovali o potrebama dualnog obrazovanja i mogućih modela za unapređenje obrazovanja profesionalnih sportista.

 

serve

  • decembar 1, 2022
  • 842
Објављено у Vesti iz OSS
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga