Serbian flagcirilicalatinica

Projekat: Moj prvi smeč

Projekat "Moj prvi smeč" Odbojkaškog saveza Srbije dovodi u sredine širom naše zemlje besplatne škole odbojke za dečake uzrasta do 14 godina

Treći turnir polaznika projekta „Moj prvi smeč“ održan u Smederevu

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

Treći turnir polaznika projekta „Moj prvi smeč“ održan je u Smederevu u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije u saradnji sa Odbojkaškim savezom Braničevsko – Podunavskog okruga. Na turniru su učestvovali najmlađi odbojkaši (do 14 godina) iz besplatnih škola odbojke iz Smedereva, Smederevske Palanke, Petrovca na Mlavi, Batočine i Velikog Gradišta, a kao gost je nastupila OK Smederevo Carina.

mps

mps1

Sve utakmice su odigrane u Sportskoj hali u Smederevu, a svi rezultati se objavljuju u posebnom biltenu na sajtu Odbojkaškog saveza Braničevsko – Podunavskog okruga (http://osbpo.org.rs/).

mps2

mps3

Utakmice najmlađih odbojkaša u Smederevu su posmatrali Saša Branežac, član Gradskog veća Smedereva zadužen za omladinu i sport, Ivan Vučić, direktor Sportske hale u Smederevu, i Radomir Veličković i Bojan Milovanović, delegati Skupštine OSS.

mps4

mps5

Posle velikog Gradišta, Petrovca na Mlavi i Smedereva, turniri u okviru projekta „Moj prvi smeč“ odigraće se u Smederevskoj Palanci i Batočini.

Više informacija možete pogledati na: http://osbpo.org.rs/

Po završetku turnira, u Smederevu je održana redovna sednica Skupštine Odbojkaškog saveza Braničevsko – Podunavskog okruga.

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“, kojim se organizuju besplatne škole odbojke za dečake do 14 godina sprovodi OSS, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS, a realizuje se na celoj teritoriji Republike Srbije.

mps

  • mart 9, 2022
  • 870
Објављено у Moj prvi smeč
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga