Serbian flagcirilicalatinica

BVA

Novi projekti BVA predstavljeni na sastanku u Istanbulu

BVA

U Istanbulu je održan sastanak predstavnika Balkanaske odbojkaške asocijacije, BVA, na kojem se razgovaralo o novim projektima.

ibv

ibv1

ibv3

Mehmet Akif Ustundag, predsednik Odbojkaške federacije Turske i predsednik BVA, bio je domaćin sastanka kojem su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik CEV, Renato Arena, prvi potpredsednik CEV, Zoran Gajić, predsednik OSS, i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Nilufer Bašak Šimonski, generalni sekretar BVA, Zoran Avramović, predsednik Komisije za marketing BVA i savetnik CEV za marketing, Ljubomir Ganev, predsednik Odbojkaške federacije Bugarske i potpredsednik BVA, Valentin Pomakov, direktor za međunarodne odnose OFB, Milutin Popović, predsednik OSBIH i Alija Fatić, potpredsednik OSBIH, Erlind Peljumbi, predsednik OF Albanije i Albens Vorkopola, generalni sekretar OFA, Petar Jovanovski, predsednik OS Severne Makedonije i Zoran Karanović, generalni sekretar OSSM, Cvetko Pajković, predsednik OS Crne Gore, Artur Romaskan, predsednik OF Moldavije, Adin Marin Kožokaru, predsednik OF Rumunije i Frane Žanić, stručni sekretar OS Hrvatske.

ibv2

ibv4

ibv5

Mehmet Akif Ustundag predstavio je gostima organizacione aktivnosti Odbojkaške federacije Turske, dok je Nilufer Bašak Šimonski upoznala predstavnike CEV i BVA o projektu Erazmus.

Na sastanku je razgovarano o budućim aktivnostima BVA sa posebnim osvrtom na takmičenja u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

Svi učesnici sastanka u Istanbulu prisustvovali su utakmici prvenstva Turske u konkurenciji odbojkašica između Ezačibašija i Fenerbahčea. Na terenu su rivali bili Maja Ognjenović i Tijana Bošković sa jedne, odnosno Mina Popović i Zoran Terzić sa druge strane.

Vest možete pogledati na: https://balkanvolleyball.org/bva-members-held-evaluation-meeting-in-istanbul/

bva1

  • mart 21, 2022
  • 1659
Објављено у BVA
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga