Serbian flagcirilicalatinica

Vesti

Чланци поређани по датуму: maj 2022

SENIORKE – IV LIGA NACIJA 2022.

Prvog dana takmičenja u B grupi I sedmice IV Lige nacija 2022. u dvorani Ankara u Ankari, Tajland je pobedio Bugarsku sa 3:0 (25:20, 25:22, 25:20), dok je Turska savladala Italiju sa 3:0 (25:20, 25:19, 25:19). Ženska seniorska reprezentacija Srbije odigraće prvi meč u u Ankari protiv Belgije sutra (sreda, 1. jun) od 14.30 časova, uz direktan prenos na TV Sport Klub 1.

Објављено у Liga nacija

XIX MEDITERANSKE IGRE 2022. – ORAN

Mediteranske reprezentacije Srbije dobile su danas rivale na XIX Mediteranskim igrama 2022, koje će se odigrati od 25. juna do 5. jula u Oranu, u Alžiru. Ženska mediteranska reprezentacija Srbije igraće u A grupi sa Hrvatskom i Francuskom, dok će muška mediteranska reprezentacija Srbije igrati u C grupi sa Španijom Hrvatskom i Tunisom.

Објављено у Vesti iz OSS

SENIORKE – IV LIGA NACIJA 2022.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, vicešampion Evrope i trećeplasirana sa Olimpijskih igara u Tokiju, odigraće prvi meč u IV Ligi nacija 2022. u Ankari protiv Belgije. Utakmica će se odigrati sutra (sreda, 1. jun) od 14.30 časova, uz direktan prenos na TV Sport Klub 1.

Објављено у Liga nacija

PRETPIONIRKE – PRVENSTVO SRBIJE 2022. – FINALNI TURNIR

Finalni turnir Prvenstva Srbije 2022. u konkurenciji pretpionirki odigraće se od 3. do 5. juna u Valjevu u organizaciji OK Srbijanka 014. Utakmice će se igrati na 4 terena, u dvorani Student, sali OŠ „“ i na dva terena u Hali sportova. U A grupi, u dvorani „Student“, igraće Srbijanka 014 iz Valjeva, Volejlend iz Beograda, Grbić iz Bačkog Jarka i Tehničar iz Kraljeva. U B grupi, u sali OŠ „Nada Purić“, igraće Borac iz Čačka, NS Volej tim iz Novog Sada, Stampedo iz Niša i Beograd. Na terenu 1 u Hali sportova, u V grupi igraće Radnički doo iz Kragujevca, Jedinstvo iz Stare pazove, Mladi radnik iz Požarevca i Crnjanski iz Beograda. Na terenu 2 u hali sportova, u G grupi igraće Sloboda S iz Čačka, Respekt iz Novog Sada, Panda iz Vranja i Crvena zvezda.

PRETPIONIRI – PRVENSTVO SRBIJE 2022. – FINALNI TURNIR

Finalni turnir Prvenstva Srbije 2022. u konkurenciji pretpionira odigraće se od 3. do 5. juna na dva terena u dvorani „Zvonko Vujin“ (Medison) u Zrenjaninu, u organizaciji OK Proleter. Na terenu 1, u A grupi će igrati Stražilovo iz Sremskih Karlovaca, Niš i Crnjanski iz Beograda, a u B grupi Proleter iz Zrenjanina, Desetka iz Niša i SK Volej iz Novog Sada. Na terenu 2, u V grupi će igrati Borac iz Starčeva, Karađorđe iz Topole i As iz Beograda, a u G grupi Bavanište, Mladenovac i Vojvodina NS seme iz Novog Sada.

Pre nekoliko dana, završena je još jedna odbojkaška klupska sezona kako u Evropi, tako i u velikom broju svetskih zemalja. Kao što smo već navikli, odbojkaši, odbojkašice i treneri iz Srbije su zabeležili niz uspeha. Ovo je odlična prilika da napravimo kratku rekapitulaciju sezone u stranim ligama i zbrojimo sve poduhvate naših internacionalaca.

Објављено у Naši u klubovima

SENIORI – IV LIGA NACIJA 2022.

Muška seniorska reprezentacija Srbije odigraće dve prijateljske utakmice protiv Irana u okviru priprema za IV Ligu nacija 2022. Seniori Srbije i Irana oba meča će odigrati u dvorani “Slodes” bez prisustva publike. Utakmice će se odigrati u sredu, 1. juna i četvrtak, 2. juna, obe od 17.15 časova. Direktne prenose oba  meča možete gledati na YouTube kanalu OSSRB (https://www.youtube.com/OSSRBOdbojkaskisavezSrbije).

Објављено у Liga nacija

BEACH – VOLLEY – EP 2022. ZA IGRAČICE I IGRAČE DO 22 GODINA

Nataša i Nađa Čikuc i Marko Makarić i Uroš Muškinja, sa trenerima Milenom Matić i Danilom Nikolićm, učestvovaće na EP 2022. u beach – volley za igračice i igrače do 22 godine (rođeni 2001. i mlađi). Prvenstvo Evrope će se odigrati od 9. do 12. juna  U Vlisingenu i Bilthovenu u Holandiji. Bojana Bogićević Dukić, koordinator za odbojke na pesku OSS i član Komisije za beach – volley CEV, delegirana je za supervizora CEV.

Објављено у Beach-Volley
ponedeljak, 30 maj 2022 12:15

Tri srpska para u Rumuniji

BEACH – VOLLEY – BALKANSKO PRVENSTVO 2022. ZA IGRAČICE I IGRAČE DO 20 GODINA

Balkansko prvenstvo 2022. u beach – volley za igračice i igrače do 20 godina (rođeni 2002. i mlađi) odigraće se od 1. do 3. juna u Sigetuu Marmetieiju, u Rumuniji. Srbiju će predstavljati Nataša Čikuc/Nađa Čikuc i Jana Jovanović/Ivona Golić, sa Ninom Škarić, trenerom, u ženskoj konkurenciji i Aleksa Šapetić/Uroš Arambašić sa Danilom Nikolićem, trenerom, u muškoj konkurenciji.

Објављено у Beach-Volley

OSS – „ODBOJKA ZOVE – MOJ PRVI SMEČ“

U okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ Odbojkaškog saveza Srbije, Odbojkaški savez Beograda je u dvorani Žarkovo u Beogradu organizovao stručno predavanje i pokazni trening za dečake uzrasta od 9 do 14 godina.

Објављено у Moj prvi smeč
Strana 1 od 10

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga