Serbian flagcirilicalatinica

Vesti

Чланци поређани по датуму: mart 2021

Uroš Kovačević, primač seniora Srbije i najbolji igrač Evrope 2019, osvojio je titulu prvaka Kine sa Pekingom. Peking je u finalu, u Ćinhuangdaou, sa 2:0 u pobedama savladao dosadašnjeg šampiona Šangaj.

Објављено у Naši u klubovima
nedelja, 28 mart 2021 22:04

IN MEMORIAM - VLADIMIR MLADENOVIĆ

VLADIMIR MLADENOVIĆ

 (1971 – 2021)

Објављено у In memoriam
petak, 26 mart 2021 21:00

Trofej za odbojkaše Dinama iz Moskve

Odbojkaši Dinama iz Moskve osvojili su titulu pobednika Kupa CEV 2021. Moskovljani su u ruskom finalu bili uspešniji od Zenita iz Sankt Peterburga.

Објављено у Kup CEV

U finalu CEV Lige šampiona 2021. igraće poljska Zaksa Keđeržin Kozle, koju sa klupe predvodi Nikola Grbić i italijanski Trentino, za koji igraju Marko Podraščanin i Srećko Lisinac.

Објављено у Liga šampiona

Odbojkašice turskog Ješiljurt Istanbula i odbojkaši italijanskog Milana su pobednici Kupa Izazivača 2021.

Објављено у Kup izazivača

U finalu CEV Lige šampiona 2021. u konkurenciji odbojkašica, 1. maja u Veroni, igraće turski Vakifbank Istanbul, za koji igraju Maja Ognjenović i Milena Rašić i italijanski Koneljano.

Објављено у Liga šampiona

Italijanska Sauđela Monca, koja je u četvrtfinalu i polufinalu bila bolja od srpskih predstavnika, Uba i TENT iz Obrenovca, osvojila je titulu pobednika Kupa CEV 2021. u konkurenciji odbojkašica. Monca je u finalu u oba meča slavila protiv turskog Galatasaraja iz Istanbula maksimalnim rezultatom.

Објављено у Kup CEV

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, obavestila je nacionalne federacije o broju selekcija iz Zonskih asocijacija koje su stekle pravo učešća u II rundi kvalifikacija za III EP 2021. u konkurenciji pionira. Kvalifikacioni turniri će se odigrati od 6. do 9. maja, a plasman na prvesntvo Evrope izboriće 7 reprezentacija, 5 pobednika grupa i 2 najbolje drugoplasirane selekcije.

Објављено у Pioniri

Pionirke Srbije, Rusije i Češke izborile su plasman na III EP 2021. iz I runde kvalifikacija. Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će se II runda kvalifikacija odigrati od 6. do 9. maja. 20 reprezentacija biće svrstane u 5 grupa, a plsaman na prvenstvo Evrope izboriće pobednici grupa i najbolja drugoplasirana selekcija.

Објављено у Pionirke
ponedeljak, 22 mart 2021 18:43

Gala veče CEV u Ljubljani 1. oktobra

Evropska odbojkaška konfederacija saopštila je da će se tradicionalno Gala veče CEV održati 1. oktobra u Ljubljani. U Ljubljani će biti održan i žreb za Ligu šampiona 2021. u obe konkurencije. Posle Beča (2015), Rima (2016), Moskve (2017), Budimpešte (2018) i Sofije (2019), glavni grad Slovenije će biti domaćin Gala svečanosti posle jednogodišnje pauze zbog pandemije virusa Kovid 19.

Објављено у CEV
Strana 1 od 3

Posvećeni smo razvoju odbojkaškog sporta na teritoriji Republike Srbije, ali Odbojkaški savez Srbije je i društveno odgovorna organizacija čiji uticaj i opseg aktivnosti podrazumeva mnogo širi prostor javnog delovanja.

Postanite i vi deo velike odbojkaške porodice!

Učestvujte u našim izazovima na društvenim mrežama:

#volleyballerskillchallenge

#mojodbojkaskiuzor

#ovojenasaigra

  Generalni sponzor
  BPSLOGOsq1
   
  Sponzor reprezentacije
  LogoGantEn1
   
  Zvanična oprema
  PEAK logosq3
   
  Zvanično vozilo
  skodasq1
   
  Zvanična pumpa
  NIS
   
  Zvanični betting partner
  Mozzart logo
   
  Zvanična voda
  VodaVrnjci
   
  Zvanični partner
  Roaming
   
   Medijski partner
  RTSlogo

Članovi smo:

fivb logo  CEV Logo novi  BVA logo1

 

GetItOnGooglePlay

TikTok

Pretraga