>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkašice Srbije, Argentine, Kube i Turske dovršile i otvorile odbojkaški teren u Domu „Moša Pijade“

SENIORKE – XX GRAND PRIX 2012.

U Domu za decu bez roditeljskog staranja “Moša Pijade”, u Ustaničkoj 19 u Beogradu, odbojkašice Srbije, Argentine, Kube i Turske danas su dovršile i svečano otvorile odbojkaški teren izgrađen sredstvima za unapređenje sportskog prostora koji su obezbedili Odbojkaški savez Srbije i Kompanija “Vip mobile”, generalni sponzor OSS, u okviru akcije društveno odgovornog ponašanja.

 

 

 

 

 

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, pozdravio je decu i goste iz Argentine, Turske i Kube, a zatim su Maja Ognjenović, kapiten Srbije, Jusidej Silie Frometa, kapiten Kube, Darnel Neslihan, korektor Turske i Tatjana Soledad Riso, libero Argentine, simbolično dovršile farbanje terena.

 

 

 

 

 

 

Odigrana je potom i revijalna odbojkaška utakmica u kojoj su deca iz Doma “Moša Pijade” za rivale imali internacionalnu ekipu sastavljenu od odbojkašica Kube, Turske, Argentine i Srbije.

 

 

 

 

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

 

IZJAVA FRANČESKA D’ALA

 

 

IZJAVA LIDIJE MARKOVIĆA, PSIHOLOGA DOMA “MOŠA PIJADE”

 

IZJAVA ZORANA AVRAMOVIĆA

 

 

 

 

 

 

Svečanosti su prisustvovale kompletne reprezentacije Srbije i Kube, zatim delegacije reprezentacija Argentine i Turske, delegacija Kompanije “Vip mobile”, koju je predvodila Branka Letica, director sektora za maketinške i korporativne komunikacije,  zatim Frančesko D’Alo iz Italije, supervizor FIVB na turniru H grupe II vikenda XX Gran Prija 2012. i Zoran Avramović, direktor marketinga OSS.