>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Svetske šampionke posetile benzinsku stanicu LUKOIL SRBIJA

SENIORKE – XXXI EP 2019.

U pauzi između dva najznačajnija takmičenja ove godine, uspešno završenih kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine i Evropskog prvenstva u Turskoj, pre puta u Belek, reprezentativke Srbije posetile su benzinsku stanicu LUKOIL SRBIJA, zvaničnu pumpu Odbojkaškog saveza Srbije.

 

 

 

 

 

 

Posada benzinske stanice Dobanovci jug, nadomak aerodroma „Nikola Tesla“, imala je zadovoljstvo da ugosti Brankicu Mihajlović, Tijanu Bošković, Jelenu Blagojević, Bojanu Milenković i Katarinu Lazović. Odbojkašice Srbije su se upoznale s radom jednog ovakvog objekta, družile i podelile utiske o napetim kvalifikacijama za OI u Vroclavu, ciljevima na predstojećem prvenstvu Evrope, kao i planovima za budućnost.

 

 

 

 

U ime ženske odbojkaške reprezentacije Brankica Mihajlović se zahvalila kompaniji LUKOIL SRBIJA, zvaničnoj pumpi OSS, na podršci aktivnostima Odbojkaškog saveza Srbije, koje su usmerene ne samo na reprezentativne akcije, već i na razvoj ovog sporta uopšte:

- Kao tim, igračice i stručni štab, verujemo u sebe, radimo mnogo i ostvarujemo dobre rezultate. Trudićemo se da i na Evropskom šampionatu u Ankari odbranimo titulu i opravdamo naslov svetskog i evropskog šampiona. Drago nam je što LUKOIL i Odbojkaški savez Srbije predstavljaju jedan tim i iskreno verujem da ćemo zajedno postići sjajne rezultate. – istakla je, između ostalog, Brankica Mihajlović.

LUKOIL SRBIJA će kao zvanična pumpa Odbojkaškog saveza Srbije i dalje s ponosom podržavati svaki korak naših odbojkašica i odbojkaša.