>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pionirke otputovale u Bečej

PIONIRKE – I HALKBANK BALKANSKO PRVENSTVO 2012.

 

Ženska pionirska reprezentacija Srbije danas je počela pripreme za I Halkbank Balkansko prvenstvo 2012, koje će se odigrati od od 08. – 10. avgusta u Ankari, u Turskoj. Na Prvenstvu će igrati devojčice rođene 01. januara 1998. i mlađe. Pionirke Srbije su, odmha po okupljanju u Beogradu, otputovale u Bečej, gde će trenirati do polaska u Tursku. Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, na pripreme je pozvao 16 igračica.

 

 

 

 

 

 

 

Na spisku su:

 

TEHNIČARI: ANĐELA VESELINOVIĆ (JAGODINA), IVA ĐURĐANOVIĆ (CRVENA ZVEZDA), DOROTEJA PILIPOVIĆ (TENT, OBRENOVAC) I SOFIJA STANISAVLJEVIĆ (AS, BEOGRAD).

 

BLOKERI: DIJANA MIKIĆ (JAGODINA), JOVANA KOCIĆ (STERIJA, BEOGRAD), MILICA JOVANOVIĆ (AS, BEOGRAD) I ANĐELA BUBLIĆ (VIZURA, BEOGRAD).

 

PRIMAČI: ANA MARTINOVIĆ (VIZURA, BEOGRAD), DUNJA ĆULAFIĆ (VIZURA, BEOGRAD), ANĐELA KAPLANOVIĆ (JAGODINA), KATARINA LAZOVIĆ (VIZURA, BEOGRAD), ANA JAKŠIĆ (CRVENA ZVEZDA), ANĐELA PEROVIĆ (VRBAS), KATARINA MARISAVLJEVIĆ (KRAGUJ, KRAGUJEVAC) I SANJA ĐURĐEVIĆ (KOLUBARA, LAZAREVAC).

 

Pionirke Srbije u Bečeju do 06. avgusta, kada je predviđen polazak za Ankaru.

 

IZJAVA ŽELJKA ŠĆEPANOVIĆA

 

IZJAVA ANE MARTINOVIĆ

 

IZJAVA ANE JAKŠIĆ

 

 

Tehnička komisija BVA je donela odluku da visina mreže za pionirke bude 220 cm. Takođe, servis će za pionirke biti školski (odozdo), a ekipe će igrati bez libera.

Za premijerno Prvenstvo Balkana u konkurenciji pionirki prijavljeni su Turska, Srbija, Rumunija i BJR Makedonija.