>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu testirano 20 pionirki

PIONIRKE

U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Vojvodine, obavljeno je testiranje kandidatkinja za žensku pionirsku reprezentaciju Srbije. Trening i testiranje su obavili Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, Nemanja Zekić, drugi trener, i Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju.

 

 

 

 

Na testiranju u Zrenjaninu treniralo je 20 odbojkašica iz 8 klubova sa teritorije regiona Vojvodina (Bagljaš 023 iz Zrenjanina, Dinamo iz Pančeva, KI 0230 iz Kikinde, Banatsko Novo Selo, Odbojka 013 iz Pančeva, Hercegovina iz Ravnog Topolovca, Mladost iz Omoljice i Krajišnik).

Najmlađe odbojkašice su pozdravili Milorad Kijac, član predsedništva OSV, Rajko Petrović, predsednik Sportskog saveza Zrenjanina i Iva Šućurović, bloker ženske pionirske reprezentacije Srbije.

 

   

   

 

Okupljanje pionirki se organizuje sa ciljem da se stekne što bolji uvid u mogućnosti igračica rođenih 2005. i 2006, kao i određivanja šireg spiska igračica za takmičenja u ovoj godini.