>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pionirke i pioniri u Karatašu na pripremama za Balkanska prvenstva 2018.

PIONIRKE I PIONIRI

Ženska i muška pionirska reprezentacija Srbije treniraju u Karatašu, nadomak Kladova, u Sportskom kampu Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije, i pripremaju se za Balkanska prvenstva 2018. „Kamp Karataš 2018.“, za perspektivne odbojkašice i odbojkaše, organizovao je Odbojkaški savez Srbije, a finansijer je Ministarstvo omladine i sporta Srbije.

 

Treninzima pionirki i pionira rukovode Željko Šćepanović, prvi trener pionirki Srbije, Biljana Mihailović, sportski direktor OSS sa posebnim zaduženjima za žensku pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju, i Radomir Veličković, selektor Kampa, a u radu im pomažu treneri – volonteri: Sanja Kasalović (OK Sokolica iz Zvečana), Jovana Đokić (OK TENT iz Obrenovca), Dragan Milošević (OK Pirot) i Almir Rugovac (OK Novi Pazar).

Pionirke Srbije će igrati na Balkanskom prvenstvu 2018, koje će se odigrati 25 – 29. jula u Somboru, dok će pioniri igrati na Balkanskom prvenstvu 2018, koje će odigrati 24 – 28. jula u Istanbulu, u Turskoj.

Pobednici Balkanskih prvenstava 2018. izboriće direktan plasman na II EP 2019.

Pionirke Srbije će u Karatašu trenirati do 22. jula, kada je previđen polazak za Sombor, a pioniri do 23. jula, kada će otputovati u Istanbul.