>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pioniri Srbije u subotu počinju pripreme za premijerno Evropsko prvenstvo

PIONIRI – I EP 2017.

Muška pionirska reprezentacija Srbije počeće sutra (subota, 10. jun) pripreme za I EP 2017, koje će se odigrati 3 – 11. jula u Konji, u Turskoj, i Balkansko prvenstvo 2017, koje će se odigrati 23 – 27. juna u Staroj Zagori, u Bugarskoj. Ognjen Bulić, prvi trener muške pionirske reprezentacije Srbije, na pripreme je pozvao 16 igrača.

 

 

 

 

Na spisku su:

TEHNIČARI: BOGDAN STANOJEVIĆ (VGSK, VELIKO GRADIŠTE), NIKOLA MICIĆ (AS, BEOGRAD) I BOJAN JEVTOVIĆ (VA 014, VALJEVO).

 

KOREKTORI: ALEKSANDAR ZARIĆ (RODA, BEOGRAD), LUKA BLAGOJEVIĆ (PROLETER, ZRENJANIN) I OGNJEN VIDOVIĆ (RADNIČKI, KRAGUJEVAC).

 

LIBERO: MARKO MILENKOVIĆ (SPARTAK, LJIG).

 

BLOKERI: MILOŠ POPIĆ (VGSK, VELIKO GRADIŠTE), DIMITRIJE STANKOVIĆ (RODA, BEOGRAD), UROŠ MALEŠEVIĆ (SK VOLEJ, NOVI SAD) I MILOŠ BOJOVIĆ (MLADOST, LUČANI).

 

PRIMAČI: OGNJEN NIKETIĆ (PARTIZAN), ALIJA BEKRIĆ (NOVI PAZAR), MILUTIN MIJAILOVIĆ (VGSK, VELIKO GRADIŠTE), JOVAN STEPANOVIĆ (MLADI RADNIK, POŽAREVAC) I MILOŠ MARKOVIĆ (VA 014, VALJEVO).

 

IZJAVA OGNJENA BULIĆA

 

Pioniri Srbije će odmah po okupljanju u Beogradu otputovati u Brzeće, gde će trenirati do 22. juna, odnosno polaska u Bugarsku na Balkansko prvenstvo.

Pioniri Srbije će u Staroj Zagori igrati u  A grupi sa Bugarskom, Moldavijom i Rumunijom.

Muška pionirska reprezentacija Srbije igraće u A grupi I EP 2017, koje će se odigrati 3 – 11. jula u Konji, u Turskoj, sa Turskom, Grčkom, Bugarskom, Finskom i Holandijom. U B grupi će igrati Rusija, Češka, Italija, Belgija, Belorusija i Španija.

Pioniri Srbije će u 1. kolu, 3. jula, igrati protiv Grčke (13.00 časova po našem vremenu), u 2. kolu, 4. jula, protiv Bugarske (13.00 časova po našem vremenu), a u 3. kolu, 5. jula, protiv Turske od 18.00 časova po našem vremenu. Posle slobodnog dana, Srbija će u 4. kolu, 7. jula, igrati protiv Finske od 17.00 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 5. kolu, 8. jula, protiv Holandije od 14.30 časova po našem vremenu.