>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Seniorke savladale selekciju provincije Đangsu – od večeras u Nanđingu

SENIORKE – I LIGA NACIJA 2018.
Ženska seniorska reprezentacija Srbije odigrala je danas u Čangšuu prijateljsku utakmicu protiv selekcije provincije Đangsu, u okviru priprema za Finalni turnir I Lige nacija 2018, koji će se odigrati od 27. juna do 1. jula u Nanđingu. Srbija je savladala Đangsu sa 3:0, po setovima 25:15, 25:21 i 25:18.
Meč je organizovala kompanija “Peak”, zvanični snabdevač sportskom opremom svih nacionalnih selekcija OSS, a Liu Bing, vlasnik kompanije Austiger, posmatrao je utakmicu u Čangšuu i fotografisao se sa najboljim odbojkašicama Srbije.
Seniorke Srbije će tokom popodneva po našem vremenu otputovati u Nanđing, gde će se odigrati Finalni turnir I Lige nacija 2018.
Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće u B grupi Finalnog turnira I Lige nacija 2018. sa SAD i Turskom. Srbija će biti slobodna u 1. kolu B grupe u Nanđingu, u sredu, 27. juna. U 2. kolu, u četvrtak, 28. juna, Srbija će igrati protiv Turske od 9.00 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 3. kolu, u petak, 29. juna, protiv SAD od 9.00 časova po našem vremenu. Sve utakmice iz Nanđinga direktno će prenositi TV Sport Klub.
U A grupi će igrati Kina, Brazil i Holandija.
Plasman u polufinale će izboriti po dve selekcije iz obe grupe.