>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Srpska zajednica u Otavi organizovala druženje sa najboljim odbojkašima Srbije

SENIORI – II LIGA NACIJA 2019.

Muška seniorska reprezentacija Srbije zabeležila je dve pobede na turniru 8. grupe II vikenda II Lige nacija 2019, koji je odigran u Otavi, u Kanadi uz veliku podršku navijača sa tribina „TD plejs“ arene. Nakon pobede protiv Kanade, u Srpskom centru u prostorijama pri crkvi Svetog Stefana u Otavi organizovano je druženje sa Srpskom zajednicom, odnosno sa najvernijim navijačima u Otavi.

 

 

 

 

 

Više od 100 ljudi, koji nisu štedeli grla i dlanove nadvikujući se s domaćom publikom za vreme utakmice, dočekalo je svoje heroje i upriličilo druženje iza kog u najvećoj meri stoji otac Aleksandar Gujaničić, inače jedan od „vođa“ navijača na meču Srbija – Kanada.

 

 

 

Uz večeru, koja je prema očekivanju bila sastavljena od naših domaćih specijaliteta, selektor Nikola Grbić, stručni štab i reprezentativci imali su priliku da se upoznaju sa srpskom zajednicom u Otavi, a naravno, akcenat je bio na najmlađima koji su od svojih heroja dobili autograme i slikali se s njima uz obostrane želje da se druženje ponovi prvom sledećom prilikom kada odbojkaši Srbije dođu u glavni grad Kanade.

 

 

Posle neizostavnih priča o domovini, gradovima iz kojih potiču i ljudima, otac Aleksandar proveo je sve zainteresovane u obilazak crkve Svetog Stefana koja još nije završena, ali je u funkciji već oko pet godina.