>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kadetkinje od ponedeljka u Staroj Pazovi

KADETKINJE – BALKANSKO PRVENSTVO 2019.

Ženska kadetska reprezentacija Srbije počeće u ponedeljak, 5. avgusta pripreme za Balkansko prvenstvo 2019, koje će se odigrati 20 – 24. avgusta u Lukavcu, u Bosni i Hercegovini. Jovo Caković, prvi trener kadetkinja Srbije na pripreme je pozvao 20 igračica.

 

 

 

Na spisku su:

TEHNIČARI: MINA STOJANOVIĆ (BEOGRAD), NINA MANDOVIĆ (TENT, OBRENOVAC) I MAGDALENA KURČUBIĆ (METALAC TAKOVO, GORNJI MILANOVAC).

KOREKTORI: JOVANA ZELENOVIĆ (PANONIJA, BAČKA PALANKA) I ŽANA NOVAKOVIĆ (PARTIZAN).

LIBERA: ANJA KUJUNDŽIĆ (CRVENA ZVEZDA), ANĐELA SARIĆ (TENT, OBRENOVAC) I UNA VAJAGIĆ (OMLADINAC, NOVI BANOVCI).

BLOKERI: IVA ŠUĆUROVIĆ (KLEK MD ZRENJANIN), HENA KURTAGIĆ (NOVI PAZAR), VANJA N. IVANOVIĆ (TENT, OBRENOVAC), ANA JARAMAZOVIĆ (TENT, OBRENOVAC) I MINA RISTOVIĆ (STERIJA, BEOGRAD).

PRIMAČI: VANJA I. IVANOVIĆ (DUBOČICA, LESKOVAC), STEFANA PAKIĆ (TENT, OBRENOVAC), BOJANA POPOVIĆ (TENT, OBRENOVAC), KSENIJA TOMIĆ (PARTIZAN), ANJA ZUBIĆ (AS BATAJNICA), NAĐA MILINKOVIĆ (OMLADINAC, NOVI BANOVCI) I ALEKSANDRA UZELAC (BAGLJAŠ 023, ZRENJANIN).

Kadetkinje Srbije će se pripremati u Staroj Pazovi do 19. avgusta, kada je predivđen polazak u Lukavac.

Srbija će na Balkanskom prvenstvu igrati u B grupi sa Crnom Gorom i Rumunijom. U A grupi će igrati Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Bugarska i Albanija, a u C grupi Grčka, Turska i takozvano Kosovo.