>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kadetkinje iz Vranja pobednice turnira u Prokuplju

OSS – MOS JABLANIČKOG, TOPLIČKOG I PČINJSKOG OKRUGA

 

Ženski odbojkaški klub „Topličanin“ organizovao je prošlog vikenda turnir „Woman Volley 2016. Prokuplje“ pod pokroviteljstvom Opštine Prokuplje i Sportskog saveza Opštine Prokuplje. Na turniru su učestvovale kadetske ekipe “Topličanin“ iz Prokuplja, “Panda“ iz Vranja, “Vlasina“ iz Vlasotinca i “Radan“ iz Lebana.

 

 

 

 

 

 

Utakmice su igrane u dvorani “dr Zoran Đinđić”, pobednički pehar je osvojila “Panda” iz Vranja. Drugo mesto je zauzeo “Radan” iz Lebana, a treće “Vlasina” iz Vlasotinca.

 

 

Jelena Veličković, primač “Pande”, proglašena je za najbolju igračicu turnira. Jovana Filipović, tehničar “Radana” iz Lebana, proglašena je za najboljeg tehničara, a Svetlana Nikolić iz “Topličanina” je najbolji libero turnira.

 

 

 

- Sve devojke su pokazale izuzetnu spremnost, borbenost i timski duh. Turnir je bio prilika da provere svoje sposobnosti kroz takmičenje sa vršnjacima iz regiona. Najvažnije je, što su se devojčice pored utakmica, družile, upoznale i nadam se stekle nove drugarice. Ovaj i slični turniri mogu nam pomoći ne samo da otkrijemo nove odbojkaške talente, već i nove sportske prijatelje, kao što u ovom slučaju i jesu ekipe iz Prokuplja, Vlasotinca, Lebana i Vranja. – istakao je Božidar Jović, predsednik ŽOK “Topličanin” iz Prokuplja, organizator turnira.

 

 

Na turniru su sudili Ivona Perić i Miloš Stamenković iz Prokuplja i Anđela Stanković iz Leskovca.

Vesti iz Regiona možete pogledati na: http://www.ossrb.org/vesti-iz-regiona/regioni, a vesti iz OSS na: http://www.ossrb.org/vesti-iz-oss/news/oss