>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Više od 100 ekipa odigralo 307 utakmica na Novogodišnjem festivalu odbojke

OSV – 10. NOVOGODIŠNJI FESTIVAL ODBOJKE

Odbojkaški savez Vojvodine organizovao je jubilarni, 10. Novogodišnji međunarodni festival odbojke u Novom Sadu, na kojem je učestovovalo više od 100 ekipa, koje su odigrale 307 utakmica. Utakmice su igrane u velikoj sali SPC „Vojvodina“, u osnovnoj školi „Jožef Atila“, gimnaziji „Isidora Sekulić“, u sali Centra za sport – „Đačko igralište“ i sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

 

 

 

 

 

U konkurenciji mlađih pionirki (rođene 2006. i mlađe) pobednik je Vizura, dugi je Srem iz Sremske Mitrovice, a treća Mladost iz Novog Sada. Sonja Danilović (Vizura) je proglašena za najbolju igračicu.

Partizan je pobednik u konkurenciji pionirki (rođene 2005. i mlađe), drugi je Omladinac iz Novih Banovaca, a treći NS Volej tim iz Novog Sada. Sara Marinković (Partizan) je najbolja igračica turnira.

Nikola Miladinović (Blok Aut) je najbolji igrač u konkurenciji pionira (rođeni 2004. i mlađi). Prvo mesto je osvojio Blok Aut iz Beograda, drugi je Crnjanski iz Beogarda, a treći Mladi radnik iz Požarevca.

 

 

 

 

Beograd je pobednik u konkurenciji mlađih kadetkinja (rođene 2004. i mlađe), Bagljaš 023 iz Zrenjanina je drugi, a FOK iz Novog Sada treći. Aleksandra Uzelac (Bagljaš 023) je najbolja igračica turnira.

Omladinac iz Novih Banovaca je trijumfovao u konkurenciji kadetkinja (rođene 2003. i mlađe). Drugi je As iz Batajnice, a treći Blok Aut iz Beograda. Branka Tica (Omladinac) je proglašena za najbolju igračicu.

Uroš Mišković (Vojvodina NS seme) je MVP u konkurenciji kadeta (rođeni 2002. i mlađi). Prva je Vojvodina NS seme iz Novog Sada, drugi Srem Iton iz Sremske Mitrovice, a treća Mursa iz Osijeka.

 

 

 

 

 

Odbojkaški savez Vojvodine je uručio priznanja za doprinos razvoju odbojku, a dobili su ih: Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Vladimir Stamenković, pomoćnik direktora za sport, kulturu i marketing SPC Vojvodina, i Đorđe Vasiljević, predstavnik kompanije Akvavel (voda „Sent Džons“). Nagrade su uručili Petar Bogunović, predsednik OSV i Branko Majkić, generalni sekretar OSV.

 

 

Zoran Gajić, predsednik OSS, i Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, uručili su nagrade najboljim pojedincima, dok su pehare i medalje najboljim ekipama predali pored Gajića i Bateza i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, Bogdan Mamuzić, predsednik UOKPL, Biljana Mihailović, sportski direktor OSS, dr Nedžad Osmankač, predsednik UOTV, Velibor Ivanović, član predsedništva OSV, Mladen Maran, predsednik OSB, Igor Miljković, generalni sekretar OSB, Đorđe Vasiljević, predstavnik kompanije Akvavel, Vladimir Stamenković, pomoćnik direktora za sport, kulturu i marketing SPC Vojvodina, Jovo Caković, prvi trener ženske kadetske reprezentacije Srbije i Nemanja Zekić, prvi trener ženske pionirske reprezentacije Srbije.

Više informacija možete pronaći na: http://osv.rs/