>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Pionirkama Omladinca iz Novih Banovaca titula prvaka Vojvodine

OSS – OSV

Omladinac iz Novih Banovaca osvojio je titulu prvaka Vojvodiine u konkurenciji pionirki, pošto je zauzeo prvo mesto na Finalnom turniru prvenstva Vojvodine, koji je odigran u dvorani USR „Tikvara“ u Bačkoj Palanci. Drugo mesto je zauzela Odbojka 013 iz Pančeva, treće Panonija iz Bačke Palanke, a četvrto Bagljaš 023 iz Zrenjanina.

 

 

 

 

Nađa Milinković (Omladinac) je proglašena za najbolju igračicu (MVP) Finalnog turnira. Jovana Zelenović (Panonija) je najbolji bloker, Aleksandra Gaćeša (Odbojka 013) najbolji tehničar, Aleksandra Uzelac (Bagljaš 023) najbolji smečer, Una Vajagić (Omladinac) najbolji primač, a Natalija Puvalić (Odbojka 013) najbolji libero.

Medalje i nagrade najboljim timovima i pojedincima uručili su Andrija Gerić, proslavljeni reprezentativac i osvojač zlatne medalje na OI 2000. u Sidneju, Aleksandar Borković, zamenik predsednika opštine Bačka Palanka, Darko Božović, direktor USR “Tikvara”, Branko Majkić, generalni sekretar OSV, Milka Vranić, tehnički sekretar OSV, i Goran Tanasković, delegat Finalnog turnira.

Više informacija možete pronaći na: http://osv.rs/

 

   

   

   

 

 

Foto: Miroslav Marković