>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Vizura, Borac iz Čačka i Proleter iz Zrenjanina pobednici Božićnog turnira u Kragujevcu

OSS – MOS KRAGUJEVAC

XII Božićni turnir u konkurenciji mlađih pionirki, pionirki i pionira odigran je u Kragujevcu u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevac i ŽOK Red Foks Smeč 5 iz Kragujevca, a titule pobednika su osvojili Vizura, Borac iz Čačka i Proleter iz Zrenjanina. 36 ekipa je odigralo 71 utakmicu u dvorani Jezero (dva terena) i salama osnovnih škola “Stanislav Sremčević”, “Mirko Jovanović” i “Sveti Sava”.

 

 

 

 

 

 

 

 

U konkurenciji mlađih pionirki pobednik je Vizura, drugi je Borac 1 iz Čačka, a treći Profil iz Kragujevca. Višnja Žigić (Vizura) je najbolja igračica turnira, Ana Isailović (Borac 1) najbolji primač, Sara Jevremović (Profil) najbolji smečer, Anđela Spasojević (Profil) najbolji tehničar, Natalija Gobeljić (Borac 1) najbolji bloker, Andrea Stanojević (Vizura) najbolji server, a Vida Matović (Vizura) najbolji libero u konkurenciji mlađih pionirki.

 

 

 

 

 

 

Borac 1 iz Čačka je osvojio titulu pobednika u konkurenciji pionirki. Drugo mesto je zauzeo Radnički doo iz Kragujevca, a treće Partizan. Ivona Lazović (Borac 1) je proglašena za najbolju igračicu turnira, Sara Marinković (Partizan) je najbolji bloker, Žana Novaković (Partizan) smečer, a Natalija Ristić (Radnički doo) tehničar. Vanja Gobeljić (Borac 1) je najbolji bloker, Jovana Šamanović (Radnički doo) server, a Jana Todorović (Borac 1) najbolji libero turnira.

 

 

 

 

 

 

 

 

Proleter iz Zrenjanina je pobednik u konkurenciji pionira. Drugo mesto je zauzeo Obrenovac, a treće Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca. Ognjen Šuvački (Proleter) je proglašen za najboljeg igrača turnira, Branko Kopitić (Obrenovac) je najbolji primač, Đorđe Ljujić (Proleter) smečer, a Andrej Polomac (Metalac Takovo) najbolji tehničar. Mihailo Ivanović (Metalac Takovo) je najbolji bloker, Mihailo Bogdanović (Obrenovac) server, a Bogdan Markov (Proleter) najbolji libero turnira.