>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U Zrenjaninu 2200 učenica i učenika – podeljeno 7500 lopti za 119 275 osnovaca u 22 grada u Srbiji

„ODBOJKA SUTRA – LOPTE ZA POBEDE“

 

Odbojkaški savez Srbije, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS, nastavio je sa akcijom „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, kojom je planirano da sve osnovne škole u Srbiji dobiju odbojkaške lopte „Mikasa“. Akcija se realizuje uz podršku i saglasnost Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije. Centralna svečanost danas je održana u „Kristalnoj dvorani“ u Zrenjaninu u prisustvu 2200 učenica i učenika. Lopte su danas podeljene učenicima iz 451 osnovne škole, koje imaju ukupno 119 275 učenika, a svečanosti podele lopti su održane u 22 grada u Srbiji.

 

 

 

 

 

 

 

Na Centralnoj svečanosti u „Kristalnoj dvorani“ u Zrenjaninu, osnovce su pozdravili Tanja Dulović, načelnik Srednje – banatskog okruga, Aleksandar Marton, predsednik Skupštine Grada Zrenjanina, Petra Štangl, izvršni direktor za marketing Kompanije „Vip mobile“, generalnog sponzora OSS, Vladimir Grbić, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i član Komisije za razvoj odbojke FIVB, i Aleksandar Boričić, predsednik OSS.

 

 

 

 

 

 

 

 

U revijalnoj utakmici nastupile su učenice osnovnih škola: Jovan Dučić iz Kleka, Vuk Karadžić i Dositej Obradović iz Zrenjanina i Sveti Sava iz Žitišta.

 

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA MARTONA

 

 

IZJAVA VLADIMIRA GRBIĆA

 

 

Odbojkaške lopte „Mikasa“ su danas dobili učenici osnovnih škola u 22 grada u Srbiji (Aleksandrovac, Apatin, Aranđelovac, Bačka Palanka, Bela Crkva, Belegiš, Beograd, Vladimirci, Vladičin Han, Vrbas, Vršac, Zrenjanin, Kikinda, Kovin, Kuršumlija, Pančevo, Paraćin, Plandište, Sombor, Sremska Mitrovica, Čajetina, Šabac).

U Aleksandrovcu su lopte dobili osnovci iz 35 škola iz Aleksandrovca (Vitkovo, Stubal, Drenča, Vratari, Lesenovci, Zleginje, Trnavci, Subotica, Gornji Stupanj, Garevina, Laćisled, Donji Stupanj, Dašnica, Mrmoš, Vrbnica, Dobronjupci, Ljubinci, Šljivovo, Velika Vrbnica, Latkovac, Puhovac, Leskovica, Velja Glava, Pleš, Grčak, Bzenice, Strmenica, Koznica, Ploča, Jelakci, Gornje Rataje, Donje Rataje, Tuleš).

U Apatinu su lopte dobili učenice i učenici iz pet škola iz Apatina, Prigrevice, Svilojeva, Kupusine i Sonte.

U Aranđelovcu su lopte dobili osnovci iz 11 škola iz Aranđelovca, Orašca, Stojnika, Darosave, Venčana, Ranilovića i Sela Banja.

U Bačkoj Palanci su lopte dobili osnovci iz 16 škola iz Bačke Palanke, Tovariševa, Obrovca, Mladenova, Silbaša, Despotova, Paraga, Pivnica, Gajdobre, Nove Gajdobre, Čelareva, Neština i Vizića.

U Beloj Crkvi, lopte su dobili učenice i učenici iz 7 škola iz Bele Crkve, Jasenova, Vračevog Gaja, Kušića, Kruščice i Grebenca.

U Belegišu su lopte dobili učenice i učenici iz OŠ „Vera Miščević“.

U Beogradu su lopte dobili osnovci iz 46 škola iz opština Stari Grad, Voždovac, Zemun, Barajevo, Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Zvezdara i Vračar, kao i 2026 učenica i učenika iz 12 specijalnih škola.

U Vladimircima su lopte dobili osnovci iz 23 škole iz Vladimiraca, Belotića, Debrca i Prova.

U Vladičinom Hanu su lopte dobili učenice i učenici iz 17 škola iz Negotina, Urovice, Jabukovca, Prahova, Dušanovca, Kobišnice, Štrbika i Rajca.

U Vrbasu su lopte dobili osnovci iz 9 škola iz Vrbasa, Bačkog Dobrog Polja, Savinog Sela, Zmajeva, Kucure i Ravnog Sela.

U Vršcu su lopte dobili osnovci iz 12 škola iz Vršca, Uljme, Kuštilja, Pavliša, Velikog Središta, Izbišta i Gudurice.

U Zrenjaninu su lopte dobili učenice i učenici iz 34 škole iz Zrenjanina, Mužlje, Ečke, Melenaca, Čente, Aradca, Belog blata, Farkaždina, Perleza, Banatskog Despotovca, Botoša, Elemira, Stajićeva, Orlovata, Tomaševca, Lazareva, Knićanina, Lukićeva, Jaše Tomića, Krajišnika i Sečnja.

U Kikindi su lopte dobili osnovci iz 16 škola iz Kikinde, Bašaida, Iđoša, Nakova, Banatskog Velikog sela, Mokrina, Banatske Topole, Ruskog sela, Novih Kozaraca i Sajana.

U Kovinu su lopte dobili osnovci iz 10 škola iz Kovina, Pločica, Skorenovca, Bavaništa, Gaja, Mramorka, Deliblata i Dubovca.

U Kuršumliji, lopte su dobili 1830 učenika i učenica iz osnovnih škola „Drinka Pavlović“ i „Miloje Zakić“.

U Pančevu su lopte dobili osnovci iz 20 škola iz Pančeva, Starčeva, Omoljice, Ivanova, Banatskog Brestovca, Jabuke, Glogonja, Kačareva, Banatskog Novog sela i Dolova.

U Paraćinu su lopte dobili učenice i učenici iz 34 škole iz Paraćina, Davidovca, Glavice, Čepura, Mirilovca, Lebina, Donjeg Vidova, Striže, Sikirice, Ratara, Gornjeg Vidova, Busilovca, Golubovca, Drenovca, Krežbinca, Potočca, Svojnova, Raševice, Trešnjevice, Popovca, Bošnjana, Buljana, Šaludovca, Zabrege, Stubice, Donje Mutnice, Lešja, Plane, Gornje Mutnice, Klačevice i Izvora.

U Plandištu su lopte dobili osnovci iz 11 škola iz Plandišta, Margite, Velikog Gaja, Kupinika, Barica, Jermenovaca, Velike Grede, Miletićeva, Banatskog Sokolca, Hajdučice i Starog Leca.

U Somboru su lopte dobili osnovci iz 21 škole iz Sombora, Alekse Šantića, Bačkog Monoštora, Bačkog Brega, Koluta, Gakova, Doroslova, Telečke, Bezdana, Svetizara, Riđice, Stapara, Stanišića, Kljajićeva i Čonoplje.

U Sremskoj Mitrovici, lopte su dobili učenice i učenici iz 30 škola iz Sremske Mitrovice, Velikih Radinaca, Bešenova, Čalme, Divoša, Stare Bingule, Šašinaca, Jarka, Grgurevaca, Šuljama, Manđelosa, Ležimira, Šišatovca, Laćarka, Martinaca, Kuzmina, Bosuta, Sremske Rače, Mačvanske Mitrovice, Noćaja, Ravnja, Salaša Noćajskog, Zasavice i Radenkovića.

U Čajetini su lopte dobili osnovci iz 17 škola iz Čajetine, Zlatibora, Jablanice, Dobroselice, Golova, Mušveta, Alinog Potoka, Sirogojna, Ljubiša, Rožanstva, Gostilja, Željina, Mačkata, Šljivovice, Gornje Šljivovice, Tripkova i Krive Reke.

U Šapcu su lopte dobili učenice i učenici iz 62 škole iz Šapca, Jelenče, Žabara, Male Vranjske, Cerovca, Jevremovca, Varne, Pocerskog Metkovića, Grušića, Desića, Maova, Slatine, Drenovca, Dobrića, Bogosavca, Culjkovića, Radovašnice, Letnjikovca, Pocerskog Pričinovića, Gornje Vranjske, Orida, Mišara, Orašca, Mrđenovca, Predvorice, Kormana, Miokusa, Tabanovića, Mačvanskog Pričinovića, Ševarica, Kasarskih livada, Majura, Štitara, Lipolista, Bele Reke, Duvaništa, Slepčevića, Zminjka, Petlovače, Prnjavora, Ribara, Petkovice, Volujca, Krivaje, Nakučana, Bukora, Gornje Rumske, Donje Rumske, Dvorišta, Bojića, Sinoševića, Zablaća i Metlića.

Odbojkaški savez Srbije, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS, će nastaviti sa akcijom „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, kojom je planirano da sve osnovne škole u Srbiji dobiju odbojkaške lopte „Mikasa“. Akcija se realizuje uz podršku i saglasnost Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije.