>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Odbojkaški savez Srbije podelio 530 lopti za 43 ekipe

TROFEJ BEOGRADA 2010. – 45. TURNIR GRADSKIH OMLADINSKIH REPREZENTACIJA

Svečanom ceremonijom proglašenja pobednika, u beogradskoj dvorani Sport Eko, završen je jubilarni „Trofej Beograda 2010. – 45. Turnir gradskih omladinskih reprezentacija“. Odbojkaški savez Srbije je u nastavku akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“ učesnicima turnira podelio 530 lopti. Na turniru je učestvovalo 27 ženskih i 16 muških ekipa iz 35 gradova iz Srbije i inostranstva.

 

  

 

U ženskoj konkurenciji prvo mesto je osvojio Beograd, drugo Lazarevac, a treće Zagreb.

 

 

U muškoj konkurenciji prvo mesto je osvojio Beograd, drugo Kraljevo, a treće Lučani.

 

 

 

U konkurenciji kadetkinja Ljiljana Ranković (Beograd) je proglašena za najblju igračicu (MVP) turnira, Emilija Antanasijević (Beograd) za najboljeg tehničara, a Teodora Pušić (Beograd) za najboljeg libera.

 

 

U konkurenciji kadeta Uroš Kovačević (Kraljevo) je proglašen za najboljeg igrača (MVP) turnira, Luka Đurović (Lučani) za najboljeg tehničara, a Raško Jovanović, (Beograd) za najboljeg libera.

 

 

Najbolji treneri su Srđan Milanović (Beograd, kadetkinje) i Dušan Kostić (Beograd, kadeti).

 

 

 

IZJAVA ALEKSANDRA BORIČIĆA

 

IZJAVA DRAGOLJUBA MILOŠEVIĆA

 

IZJAVA ZORICE BJELIĆ

 

U ženskoj konkurenciji na turniru je učestvovalo 27 ekipa: Ankona (Italija), Bileća (Bosna i Hercegovina), Valjevo, Varvarin, Vranje, Vršac, Zagreb (Hrvatska), Ivanjica, Kruševac, Lazarevac, Lajkovac, Lučani, Makarska (Hrvatska), Murska Sobota (Slovenija), Novalja (Hrvatska), Novi Sad, Nikišić (Crna Gora), Obrenovac, Pančevo, Podgorica (Crna Gora), Preljina, Prijedor (Bosna i Hercegovina), Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Čačak, Šabac i Beograd.

 

U muškoj konkurenciji na turniru je učestvovalo 16 ekipa: Bijeljina (Bosna i Hercegovina), Brčko (Bosna i Hercegovina), Varvarin, Zagreb (Hrvatska), Zrenjanin, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Lučani, Maribor (Slovenija), Novi Sad, Obrenovac, Ravni Topolovac, Stara Pazova, Šavnik (Crna Gora) i Beograd.