>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

OSS poklonio 792 lopte učesnicima turnira

„15. TRADICIONALNI ODBOJKAŠKI TURNIR PIONIRSKIH EKIPA – OBRENOVAC 2010.“

 

U dvorani SKC Obrenovac u Obrenovcu danas je svečano otvoren „15. Tradicionalni odbojkaški turnir pionirskih ekipa – Obrenovac 2010“, na kome će učestvovati 47 ekipa u konkurenciji pionirki i 19 ekipa u konkurenciji pionira. Sve utakmice na šampionatu igraće se sa loptama „Mikasa“, koje je poklonio Odbojkaški savez Srbije, u okviru akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS i uz podršku i saglasnost Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije. Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predvodio je delegaciju Odbojkaškog saveza Srbije, u kojoj su bili Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS i Dušan Keser, komesar takmičenja UOKRL, koja je predala učesnicima 792 lopte. Svaki pionir i pionirka iz 66 ekipa dobili su po jednu loptu. Dragoljub Zlatanović, član Upravnog odbora OK TENT svečano je otvorio turnir, a promotorke su bile odbojkašice OK TENT iz Obrenovca.

 

 

 

 

 

 

 

 

IZJAVA SLOBODANA MILOŠEVIĆA

 

 

IZJAVA DRAGOLJUBA ZLATANOVIĆA

 

 

 

U konkurenciji pionirki na šampionatu učestvuje 32 ekipa: AS Batajnica, AS Beograd, Banović Strahinja iz Beograda, Benedikt iz Benedikta (Slovenija), Blok – Aut iz Beograda, Bravo iz Valjeva, Busije iz Požarevca, Crnjanski iz Beograda, Crvena zvezda 1 iz Beograda, Čačak, Feniks 1 iz Beograda, Hercegovina iz Ravnog Topolovca, Imlek 1 iz Beograda, Imlek 2 iz Beograda, Jagodina, Jedinstvo iz Stare Pazove, Kolubara iz Lazarevca, Lazarevac 1, Libero Čačak, Libero Zemun, Osečina 1, Poštar iz Beograda, Pro Tent i Pro Tent 3 iz Obrenovca, Roda 1 iz Beograda, Spartak iz Ljiga, Šumadija iz  Aranđelovca, TENT iz Obrenovca, Vizura 1 iz Beograda, Vranje, Zaslon iz Šapca i Novi Sad Pionir Petrol iz Novog Sada.

 

 

U konkurenciji pionira na šampionatu učestvuje 19 ekipa: AS Beograd, Blok – Aut iz Beograda, Busije iz Požarevca, Crnjanski iz Beograda, Crvena zvezda iz Beograda, Čačak, Galeb Bar (Crna Gora), Hercegovina iz Ravnog Topolovca, Jedinstvo iz Stare Pazove, Kolubara iz Lazarevca, Lučani, Milenijum iz Niša, NIS Vojvodina iz Novog Sada, Pro Tent 1 iz Obrenovca, Pro Tent 2 iz Obrenovca, Roda iz Beograda, Spartak iz Ljiga, Top Volej Feniks iz Beograda i Železničar iz Beograda.

 

 

U konkurenciji mlađih pionirki na šampionatu učestvuje 15 ekipa: AS Batajnica 2, AS Batajnica 3, AS Batajnica 4, Crvena zvezda 2 iz Beograda, DPFKOO iz Obrenovca, Feniks 2 iz Beograda, Imlek 3 iz Beograda, Lazarevac 2, Lazarevac 3, Osečina 2, Roda 2 iz Beograda, Sterija iz Beograda, TENT 2 i TENT 3 iz Obrenovca i Vizura 2 iz Beograda.