>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

OSS darovao 170 lopti pionirkama i pionirima

27. „ŠKOLSKA OLIMPIJADA U ODBOJCI“ – „MEMORIJAL MILOŠ GRBIĆ“

U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu danas je svečano otvorena 27. Školska olimpijada u odbojci – Memorijal „Miloš Grbić“, u konkurenciji pionirki i pionira. Sve utakmice na šampionatu igraće se sa loptama „Mikasa“, koje je darovao Odbojkaški savez Srbije, u okviru akcije „Odbojka sutra – Lopte za pobede“, u saradnji sa Kompanijom „Vip mobile“, generalnim sponzorom OSS i uz podršku i saglasnost Ministarstva prosvete Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije. Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije, Dragan Tadić, direktor takmičenja OSS i Dušan Keser, komesar takmičenja UOKRL, predali su učesnicima 170 lopti. Svaki pionir i pionirka iz 17 ekipa dobili su po jednu loptu.

 

 

 

Goran Kaurić, zamenik gradonačelnika Zrenjanina, svečano je otvorio šampionat, a promotori su bili proslavljeni reprezentativci i olimpijci Vladimir Grbić, Momir Rnić i Milorad Stanulov.

 

 

 

 

 

 


IZJAVA GORANA KAURIĆA

 


IZJAVA VLADIMIRA GRBIĆA

 


IZJAVA MOMIRA RNIĆA

 


IZJAVA MILORADA STANULOVA

 


IZJAVA DRAGANA TADIĆA

 

 

 U konkurenciji pionirki na šampionatu učestvuje devet ekipa iz Osnovnih škola: Đorđe Maletić iz Jasenova, Borivoje Milojević iz Krupnja, Desanka Maksimović iz Požarevca, Sveti Sava iz Prijepolja, Aca Aleksić iz Aleksandrovca, I Vojvođanksa brigada iz Novog Sada, Leposavić iz Leposavića, Dositej Obradović iz Vranja i Jovan Dučić iz Kleka.
U konkurenciji pionira na šampionatu učestvuje osam ekipa iz Osnovnih škola: Jefimija iz Obrenovca, I Vojvođanska brigada iz Novog Sada, Dositej Obradović iz Smedereva, Milan Blagojević iz Lučana, Ratko Vukičević iz Niša, Bora Radić iz Bavaništa, Radoje Domanović iz Vranja i Aleksa Šantić iz Ravnog Topolovca (istureno odeljenje OŠ Sveti Sava iz Žitišta).