>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Tijana Bošković najbolja sportistkinja, Slobodan Kovač najbolji trener – seniorke i seniori Srbije najbolje selekcije u izboru OKS

OLIMPIJSKI KOMITET SRBIJE

Tijana Bošković, korektor ženske seniorske reprezentacije Srbije, najbolja igračica EP u Ankari i najbolja odbojkašica Evrope u 2019, proglašena je za najbolju sportistkinju Srbije u 2019. Slobodan Kovač, prvi trener seniora Srbije, prvaka Evrope iz Pariza, najbolji trener u Evropi u 2019, proglašen je za najboljeg trenera u Srbiji u 2019. Ženska seniorska reprezentacija Srbije, dvostruki uzastopni prvak Evrope, deseti put je proglašena za najbolju selekciju u Srbiji, a muška seniorska reprezentacija Srbije, akutelni prvak Evrope, četvrti put u istoriji je najbolja muška selekcija u Srbiji u izboru Olimpijskog komiteta Srbije na svečanosti proglašenja najuspešnijih sportista, održanoj u Domu Narodne Skupštine u Beogradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksandar Boričić, predsednik CEV i počasni predsednik OSS, dobitnik je nagrade MOK „Olimpijsko srce“.

Svečanosti su prisustvovali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS i Jelena Nikolić, potpredsednik OSS.

Novak Đoković je osmi put proglašen za najboljeg sportistu Srbije.