>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

OSS na štandu A 1 – 3 – u subotu i nedelju mečevi Razvojne lige – Slobodan Kovač predavač u nedelju

8. MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA 2019. – “SAJAM SPORTA SPAJA SVET”

Sportski savez Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Srbije, organizuje 8. Međunarodni sajam sporta – “Sajam Sporta Spaja Svet”, koji će se održati u hali 1 “Beogradskog sajma” 22 – 24. novembra.

 

 

 

 

Izložbeni deo Odbojkaškog saveza Srbije biće smešten na štandu A 1 – 3, gde će posetioci videti deo iz bogate kolekcije medalja i pehara nacionalnih odbojkaških reprezentacija, uz poseban osvrt na takmičenja u 2019. i sjajne rezultate seniorskih reprezentacija Srbije na Evropskim prvenstvima, kada su odbojkašice osvojile zlato u Ankari, a odbojkaši zlato u Parizu.

Slobodan Kovač, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije i najbolji trener Evrope u 2019. održaće u nedelju, 24. novembra od 12.00 časova u Hali 1a u okviru Tribine „Sajma sporta“ predavanje na temu „Primeri trenerske prakse“.

Zvanična prezentacija odbojke predviđena je za subotu, 23. novembar 11.30 – 12.30 časova na terenu ispred štanda OSS.

U subotu i nedelju, 23. i 24. novembra, na odbojkaškom terenu ispred štanda OSS, igraće se utakmice Razvojne lige (devojčice i dečaci rođeni 2009. i mlađi) u organizaciji Odbojkaškog saveza Beograda.

Sajam sporta će svečano biti otvoren u petak, 22. novembra u 12.00 časova. Ulaz je slobodan, a programom aktivnosti predviđene su demonstracije različitih sportova svakoga dana od 10.00 – 19.00 časova.

Svečano zatvranje je planirano za nedelju, 24. novembar u 18.00 časova.

Više informacija možete pronaći na: https://sportskisavezsrbije.rs/ i https://sportskisavezsrbije.rs/sajam-sporta/