>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Beograd pobednik 54. Majskog turnira u obe konkurencije!

MEĐUNARODNI “MAJSKI TURNIR” 2019.

Finalnim mečevima u CKS “Šumice” i svečanom dodelom trofeja završen je 54. Međunarodnog “Majskog turnira” – Trofeja Beograd 2019, koji je organizovao Odbojkaški savez Beograda, pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. Pobedničke pehare osvojile su reprezentacije Beograda u obe konkurencije. U konkurenciji kadetkinja srebro je pripalo Obrenovcu, a bronza Staroj Pazovi, dok je u konkurenciji kadeta srebro pripalo Požarevcu, a bronza Novom Sadu. Jovana Ćirković i Ognjen Niketić, reprezentativci Beograda proglašeni su za najbolje igrače (MVP) turnira.

 

 

 

 

 

 

 

Pehare i medalje su delili Anja Spasojević i Marko Samardžić, promoteri turnira, Mladen Maran, predsednik OSB, Igor Miljković, generalni sekretar OSB, Radoslav Milić, predsednik Skupštine OSS, Laza Ristić, predsednik Mladog radnika iz Požarevca, i Momčilo Miljatović, član Nadzornog odbora OSB.

 

 

 

 

Tradicionalni turnir Gradskih omladinskih reprezentacija ugostio je u Beogradu 36 ekipa iz 8 zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Italija, BJR Makedonija, Crna Gora, Srbija).

 

    

    

   

   

  

 

Utakmice su odigrane u dvoranama “Impuls”, USC “Voždovac” na Banjici i CKS “Šumice”.

Više informacija, kao i rezultate sa turnira možete pronaći na: http://www.osb.org.rs/