>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ministri Udovičić i Kralev posetili štand Odbojkaškog saveza Srbije

7. MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA 2018. – “PUT USPEHA”
 
Delegacija Ministarstva omladine i sporta Srbije, koju je predvodio Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije i Krasen Kralev, ministar sporta Bugarske, posetili su danas štand Odbojkaškog saveza Srbije na 7. Međunarodnom sajmu sporta – “Put uspeha”. Uvažene goste su u hali 1 “Beogradskog sajma” dočekali Zoran Gajić, predsednik OSS i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS.
 
 
 
 
 
Ministri Udovičić i Kralev su se, zajedno sa domaćinima iz OSS, fotografisali sa odbojkašicama OK Sterija, OK As iz Batajnice, OK Partizan i OK Spas (2008. i mlađe), koje su igrale utakmice u okviru Mini lige Odbojkaškog saveza Beograda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Izložbeni deo Odbojkaškog saveza Srbije smešten je na štandu A 1 – 3, gde posetioci mogu videti deo iz bogate kolekcije medalja i pehara nacionalnih odbojkaških reprezentacija, uz poseban osvrt ovogodišnje sjajne rezultate seniorskih reprezentacija Srbije na Svetskim prvenstvima, kada su odbojkašice osvojile zlato na SP u Japanu, a odbojkaši zauzeli četvrto mesto na SP u Italiji i Bugarskoj.
Sutra (nedelja, 25. novembar) će se, na odbojkaškom terenu ispred štanda OSS, igrati utakmice Mini lige (devojčice i dečaci rođeni 2008. i mlađi) u organizaciji Odbojkaškog saveza Beograda.
Svečano zatvaranje Sajma sporta na programu je sutra (nedelja, 25. novembar) u 17.30 časova.
Program 7. Međunarodnog sajma sporta – “Srbija zemlja sporta” možete pogledati na linku: http://www.sajam.serbiansport.com/home