>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Sve četiri ekipe spremne za spektakl u Ubu

SENIORKE I SENIORI – KUP SRBIJE 2019/2020.

U beogradskom hotelu Kraun Plaza danas je održana konferencija za novinare povodom finalnih utakmica Kupa Srbije 2019/2020, koje će se odigrati u dvorani Ub u Ubu u nedelju, 1. marta. Predstavnicima medija su se obratili Ana Marija Mitrović i Marijana Boričić, kapiten i trener Uba, Emilija Žakić i Jovo Caković, kapiten i trener Jedinstva iz Stare Pazove, Žarko Kisić i Bojan Janić, kapiten i trener Partizana i Vuk Todorović i Siniša Gavrančić, kapiten i trener Vojvodine NS seme iz Novog Sada. Konferenciji su prisustvovali Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, kao i predstavnici klubova finalista.

 

 

 

 

 

 

Svi kapiteni i treneri najavili su žestoku, ali i kvalitetnu borbu, dostojnu završnice Kupa Srbije, ali su takođe svi oprezni u prognozama ishoda mečeva.

 

Izjava Ane Marije Mitrović

 

 

Izjava Emilije Žakić

Izjava Žarka Kisića

 

 

Izjava Vuka Todorovića

Izjava Marijane Boričić

Izjava Jove Cakovića

 

 

Izjava Bojana Janića

Izjava Siniša Gavrančića

 

 

 

Iz OK Ub, tehničkog organizatora finala, saopštili su da je 90 odsto ulaznica već preuzeto, a da će preostalih 10 odsto karata sutra (sreda, 26. februar) biti pušteno u prodaju na blagajni dvorane u Ubu.

U finalu 55. Kupa Srbije 2019/2020. u konkurenciji odbojkaša igraće Partizan – Vojvodina NS seme iz Novog Sada od 16.30 časova. U finalu 54. Kupa Srbije 2019/2020. u konkurenciji odbojkašica igraće Ub – Jedinstvo iz Stare Pazove od 19.00 časova. Obe utakmice direktno će prenositi RTS 2.