>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Ljiljani Ranković nagrada za najbolju odbojkašicu u martu

SENIORKE – WIENER STADTISCHE SUPER LIGA

 

Ljiljana Ranković, kapiten i primač Vizure, proglašena je za najbolju odbojkašicu u martu u Wiener Stadtische Super ligi, u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

 

 

Ivana Radović, rukovodilac ekspoziture Centar Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predala je Ljiljani Ranković ček na 500 evra, novčanu nagradu za najbolje odbojkašice meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Čedomir Nedeljković, komesar takmičenja UOKPL, predao je Ljiljani Ranković trofej namenjen najboljoj odbojkašici u martu u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

 

 

Trofej i ček Ljiljani Ranković predati su pre početka prve utakmice polufinalne serije Wiener Stadtische Super lige između Vizure i NIS Spartaka iz Subotice. U meču odigranom u dvorani SC “Vizura” u Beogradu, NIS Spartak je pobedio Vizuru sa 3:0, po setovima 25:23, 25:19 i 25:23.

 

NAJBOLJA ODBOJKAŠICA MESECA U SEZONI 2015/2016:

OKTOBAR: BOJANA MILENKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA)

NOVEMBAR: SARA LOZO (VIZURA)

DECEMBAR: SANJA KALIČANIN (TENT, OBRENOVAC)

JANUAR: JOVANA KOCIĆ (VIZURA)

FEBRUAR: JOVANA JOVIČIĆ (ŽELEZNIČAR, LAJKOVAC)

MART: LJILJANA RANKOVIĆ (VIZURA)