>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Vojvodina NS seme u sredu (20.30 – TV SK HD i www.laola1.tv) u Remsu protiv Šomona

SENIORI – LIGA ŠAMPIONA 2019.

Vojvodina NS seme, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Super lige, igraće u odlučujućem, 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2019. protiv francuskog Šomona. Prvi meč će se odigrati u sredu, 7. novembra od 20.30 časova u Remsu, uz direktne prenose na TV Sport Klub HD i www.laola1.tv (https://www.laola1.tv/en-int/livestream/chaumont-vb-52-haute-marne-vojvodina-ns-seme-novi-sad-len).

 

 

Revanš utakmica će se odigrati u utorak, 13. novembra od 20.00 časova u dvorani SPC Vojvodina u Novom Sadu, uz direktne prenose na TV Sport Klub i www.laola1.tv (https://www.laola1.tv/en-int/livestream/vojvodina-ns-seme-novi-sad-chaumont-vb-52-haute-marne-len).

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija 3 boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija 2, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pobeda i bodova, o ukupnom pobedniku odlučuje “zlatni set”, koji se igra odmah po završetku druge utakmice. “Zlatni set” se igra do 15 poena.

Odlukom Administrativnog Borda CEV ukinuti su tehnički tajm – auti.

Pobednik duela 3. kola kvalifikacija Vojvodina NS seme – Šomon igraće u C grupi Lige šampiona 2019. sa ruskim Zenitom iz Sankt Petersburga, nemačkim Fridrihshafenom i slovenačkim ACH Volejom iz Ljubljane.