>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Kategorija: LIGA ŠAMPIONA

TENT u utorak i sredu protiv Skandićija u Italiji – direktni prenosi na TV Arena Sport 3 (18.00)

SENIORKE – CEV LIGA ŠAMPIONA 2021.

Odbojkašice TENT iz Obrenovca, prvakinje Srbije i pobednice Banka Poštanska štedionica Superlige 2019/2020. igraće u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2021. protiv italijanskog Skandićija, za koji igra Mina Popović. Oba meča će se odigrati u dvorani Pala Rijadoli u Skandićiju u utorak, 22. septembra i sredu, 22. septembra, oba od 18.00 časova, uz direktne prenose na TV Arena Sport 3.

Kategorija: LIGA ŠAMPIONA

Vojvodina NS seme u I rundi na turniru u Trentinu

SENIORI – CEV LIGA ŠAMPIONA 2021.

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, objavila je konačan raspored turnira i utakmica I runde CEV Lige šampiona 2021. u konkurenciji odbojkaša. Vojvodina NS seme iz Novog Sada, prvak Srbije i pobednik Banka Poštanska štedionica Superlige 2019/2020. odigraće u F grupi samo jedan turnir i to u Trentu, u Italiji, od 29. septembra do 1. oktobra. Prvak Srbije će prvog dana biti slobodan, a zatim će 30. septembra igrati protiv Polonije iz Londona, a 1. oktobra protiv Trentina, domaćina turnira. Pobednik će izboriti plasman u II rundu, a preostale dve ekipe će takmičenje nastaviti u Kupu CEV 2021.

Kategorija: LIGA ŠAMPIONA

Obrenovčanke protiv Skandićija – Novosađani u grupi sa Trentinom i Polonijom iz Londona

SENIORKE I SENIORI – CEV LIGA ŠAMPIONA 2021.

Žreb za CEV Ligu šampiona 2021. održan je danas (petak, 21. avgust) u Evropskom radiodifuznom centru (BCE) u Luksemburgu. Odbojkašice TENT iz Obrenovca igraće u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2021. protiv italijanskog Skandićija (Mina Popović), dok će odbojkaši Vojvodine NS seme iz Novog Sada igrati u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2021. u F grupi sa italijanskim Trentinom (Srećko Lisinac, Marko Podršačnin) i engleskom Polonijom iz Londona. TENT će odigrati dva meča protiv Skandićija, a pobednik će se plasirati u 2. Kolo, dok će Vojvodina NS seme odigrati tri turnira, a pobednik grupe će nastaviti takmičenje.