>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

“Crveno – bele” u utorak u Brnu – NIS Spartak u četvrtak u Subotici dočekuje holandski Almelo

SENIORKE – KUP CEV 2016.

 

U Kupu CEV 2016. u konkurenciji odbojkašica igraće Crvena zvezda i NIS Spartak iz Subotice. Crvena zvezda će sutra (utorak, 27. oktobar) od 18,00 časova igrati u Brnu protiv Kralovog Pola u prvoj utakmici šesnaestine finala. Revanš će se odigrati 10. novembra od 18,00 časova u dvorani SC “Voždovac” na Banjici, u Beogradu. NIS Spartak iz Subotice igraće u šesnaestini finala Kupa CEV 2016. protiv TVT Almeloa iz Holandije. Prvi meč će se odigrati u sredu, 28. oktobra od 19,00 časova u dvorani “Dudova šuma” u Subotici, a revanš u Holandiji, 11. novembra od 19,30 časova.

 

Trijumf protiv Almeloa, doneo bi NIS Spartaku plasman u osminu finala (9. i 16. decembar) protiv pobednika duela Stinca Bakau (Rumunija) – Apolon Limasol (Kipar). Ukoliko izgube od Holanđanki, Subotičanke će takmičenje nastaviti u šesnaestini finala (9. i 16. decembar) Kupa Izazivača 2016, protiv pobednika duela 2. kola: Steinkjer (Norveška) – Rovaniemi (Finska).

Crvena zvezda će, ukoliko eliminiše Čehinje, u osmini finala (9. i 16. decembar) igrati protiv pobednika dvomeča Volej Kenic (Švajcarska) – HPK Hamenlina (Finska). Ukoliko ne uspe da se plasira u osminu finala Kupa CEV, Crvena zvezda će takmičenje nastaviti u šesnaestini finala (9. i 16. decembar) Kupa Izazivača 2016, protiv pobednika duela 2. kola: CSM Bukurešt (Rumunija) – Jedinstvo Brčko (Bosna i Hercegovina).