>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U 1. kolu, u decembru: Barkom Ljvov – Vojvodina NS Seme i Niš – VaLePa Sastamala, Novi Pazar čeka pobednika Omonija Nikozija – ACH Volej Ljubljana

SENIORI – KUP CEV 2017.

 

U sedištu CEV u Luksemburgu žrebom su određeni parovi Kupa CEV 2017. U konkurenciji odbojkaše, gde će Srbiju predstavljati tri kluba. Vojvodina NS Seme iz Novog Sada će u 1. kolu igrati protiv ukrajinskog Barkom Kažanjija iz Ljvova. Prvi meč će se odigrati u Ukrajini 7. decembra, a revnaš 21. decembra u Novom Sadu. Niš će u 1. kolu, na svom terenu, 7. decembra, dočekati finsku VaLePa Sastamalu, a revanš će se odigrati 21. decembra u Finskoj. Novi Pazar će biti domaćin prvog meča 1. kola, 7. decembra, a protivnik će mu biti poraženi iz duela 2. runde Lige šampiona 2017. između kiparske Omonije iz Nikozije i slovenačkog ACH Voleja iz Ljubljane. Druga utakmica će se odigrati 21. decembra u Nikoziji ili Ljubljani.

 

 

 

U 1. kolu Kupa CEV igraće i poražena ekipa iz 2. runde Lige šampiona 2017. Između Crvene zvezde i Selvera iz Talina i to protiv CEŽ Karlovarskog iz Češke. Prvi meče će se odigrati u Češkoj, a revanš u Talinu ili Beogradu.

 

 

Vojvodina NS Seme će u šesnaestini finala (4. i 18. januar), ukoliko eliminiše Ukrajince, igrati protiv rumunske Arkade iz Galacija.
Novi Pazar će, ukoliko slavi u 1. kolu, u šesnaestini finala (4. i 18. januar) igrati protiv poraženog iz 3. Runde Lige šampiona: Dukla Liberec (CZE) – pobednik meča Strojitelj Minsk (BLR) – Tikerit Kokola (FIN).
Odbojkaši Niša, ako savladaju Sastamalu, igraće u šesnaestini finala (4. i 18. januar) protiv poražene ekipe iz 3. runde Lige šampiona: PGE Skra Belhatov (POL) – pobednik meča Mladost Marina Kaštela (CRO) – PAOK Solun (GRE).