>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

U najavi spektakl u Novom Pazaru

SENIORI – KUP CEV 2018.

 

Ljubitelji odbojke u Novom Pazaru pripremaju se za još jedan spektakl. U goste dolazi slovenački šampion ACH Volej iz Ljubljane, a meč će se odigrati večeras (sreda, 6. decembar) od 18.00 časova. Domaćini očekuju punu dvoranu Pendik i pobedu Novog Pazara, što su najavili Marko Božović i Hamza Zatrić, kapiten i trener Novog Pazara, na konferenciji za novinare kojoj su prisustvovali i Jani Kovačič i Zoran Kedačič, libero i trener ACH Voleja iz Ljubljane.

 

 

 

 

IZJAVA MARKA BOŽOVIĆA

 

 

IZJAVA JANIJA KOVAČIČA

 

IZJAVA HAMZE ZATRIĆA

 

 

IZJAVA ZORANA KEDAČIČA

 

 

Revanš meč ACH Volej Ljubljana – Novi Pazar odigraće se u utorak, 19. decembra od 18.00 časova u dvorani Tivoli u Ljubljani.

Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 dobijaju se 3 boda, a ukoliko je rezultat 3:2, pobednik dobija 2 boda, a poraženi 1 bod. Ukoliko obe ekipe posle dve utakmice imaju isti broj bodova, konačnog pobednika će odlučiti “zlatni set” (do 15 poena), koji će se odigrati odmah po završetku druge utakmice.

Novi Pazar će, ukoliko eliminiše Slovence, u osmini finala Kupa CEV (17. i 31. januar) igrati protiv pobednika duela između češkog Kladno Volejbala i rumunske Arkade Galaci (Nikola Kovačević, Neven Majstorović).