>> GENERALNI SPONZOR

BPS gensp

Tijana Bošković i dalje najbolja odbojkašica Evrope, treći put uzastopno – Uroš Kovačević najbolji igrač, Slobodan Kovač najbolji trener u Evropi !!!

CEV – GALA VEČE 2019.

Tijana Bošković, korektor Srbije, najbolja igračica EP 2019, proglašena je treći put uzastopno za najbolju odbojkašicu Evrope. Uroš Kovačević, primač Srbije, najbolji igrač EP 2019. proglašen je za najboljeg igrača Evrope, a Slobodan Kovač, prvi trener seniora Srbije, Evropskog šampiona proglašen je za najboljeg trenera u Evropi u 2019, na svečanosti održanoj u hotelu Marinela u Sofiji.

 

 

 

 

 

Masimo Barbolini iz Italije proglašen je za najboljeg trenera u konkurenciji odbojkašica.

Nagradu za životno delo su dobili Dančo Lazarov, predsednik Odbojkaške federacije Bugarske, Neslihan Demir Guler iz Turske, Frančeska Pićinini iz Italije, Dimitar Karov iz Bugarske i Bas van de Gor iz Holandije.

Za CEV takmičenje godine proglašena su oba seniorska prvenstva Evrope odigrana u 2019.

“Kraljice plaže” su Tina Graudina i Anastasija Kravčenoka iz Letonije, dok su titulu “Kraljevi plaže” dobili Vjačeslav Krasiljnikov i Oleg Stojanovski iz Rusije.

Najbolji beach – volley trener u 2019. je Kare Mol iz Norveške.

Zoran Gajić, predsednik OSS, Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, i Jelena Nikolić, potpredsednik OSS, prisustvovali su Gala svečanosti u Sofiji.

 

 

Nikola Salatić i Slobodan Boškan, direktor i sportski direktor OK Vojvodina NS seme iz Novog Sada, prisustvovali su Seminaru namenjenom klupskim operativcima, učesnicima Lige šampiona 2019.